TSFS:n jäsenyys

TSFS:n jäsenenä saat Spinin, Suomen vanhimman sf/f-lehden, kotiisi kannettuna kahdesti vuodessa, lainausoikeuden seuran laajaan kirjastoon, jäsenalennuksia useista turkulaisista liikkeistä ja oikeuden osallistua seuran järjestämiin tapahtumiin.

Vuosittaiset jäsen- ja tilausmaksut vuodelle 2024:

 • Jäsenyys Spinin tilauksella 15 €
 • Nuorisojäsenyys 7 €
 • Jäsenyys ilman Spiniä 5 €
 • Spinin tilaus ilman jäsenyyttä 22 €
 • Kannatusjäsenyys 50 €

Jäsenkategoriat ja -edut

 • Spininillen jäsenyys: kaikki jäsenedut
 • Nuorisojäsenyys: kaikki jäsenedut. Nuorisojäseneksi voivat liittyä alle 18-vuotiaat tai 18 vuotta jäsenyysvuotena täyttävät.
 • Spinitön jäsenyys: kaikki jäsenedut paitsi lehti
 • Kannatusjäsenyys: läsnäolo- ja puheoikeus seuran kokouksissa, muttei äänioikeutta tai muita jäsenetuja

Jäsenet saavat jäsenkorttiaan näyttämällä alennuksia seuraavista kohteista:

 • Alfa Antikva (Yliopistonkatu 38): 10 % yli 20 euron ostoista
 • Brahen antikvariaatti (Brahenkatu 9): 10 %
 • Fantasiapelit (Humalistonkatu 8): 10 % yli 20 euron arvoisista roolipelien tai länsimaisen sarjakuvan ostoista (kysy rajoituksista myyjältä)
 • Peltolan antikvariaatti (Kaarningonkatu 13): 10 % kaikista ostoista
 • Turun Sarjakuvakauppa (Humalistonkatu 8B): 10 % yli 20 euron ostoista

Jäseneksi liittyminen ja jäsenyyden uusiminen

Jäseneksi liittyminen:

 • Jäseneksi voi liittyä yhdistyksen tapahtumissa tai maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun yhdistyksen pankkitilille. Käytössä ei ole erillistä liittymismaksua.
 • Maksu verkkopankitse: Maksa valitsemasi jäsenkategorian hinta Liedon Osuuspankin tilille FI34 4713 3020 0222 51 (BIC POPFFI22), vuonna 2024 viitenumerolla 20242. Vaihtoehtoisesti laita viestiksi ”jäsenyys” ja jäsenen nimi.
 • Liittyessäsi itse verkkopankitse ilmoita jäsenmaksun maksettuasi yhteystietosi seuran kortistovastaavalle (kortisto@tsfs.fi). Sähköpostin sijaan yhteystiedot voi ilmoittaa myös alla olevalla jäsenlomakkeella. Jäsenyytesi hyväksytään hallituksen kokouksessa, minkä jälkeen saat jäsenkortin ensimmäisen Spinisi mukana.

Jäsenyyden uusiminen:

 • Jäsenmaksu on vuosittainen. Sen maksaminen hoituu samalla tavalla yhdistyksen tapahtumissa tai pankkiteitse kuin yhdistykseen liittyessäkin. Yhteystietoja ei kuitenkaan tarvitse erikseen toimittaa kuin jos ne tai jäsenyyden tyyppi on muuttunut.

Huom! Vuosittain saamme jäsenmaksuja jäseniltä, jotka eivät ilmoita meille yhteystietojaan. Näin emme myöskään pysty lähettämään näille jäsenille Spinejä tai jäsenkorttia. Jos siis olet uusi jäsen ja maksat jäsenmaksusi seuran tilille, ilmoita myös osoitteesi hallitukselle. Samoin jos osoitetietosi ovat muuttuneet.

Jos jäsenyytesi taas maksaa joku muu kuin sinä itse, ilmoitathan aina erikseen sähköpostilla osoitteeseen kortisto@tsfs.fi ketä jäsentä kyseinen maksu koskee. Näin vältymme sekaannuksilta, ja tietosi kirjautuvat kortistoon asianmukaisesti.

Tervetuloa osaksi vanhaa ja maineikasta sf/f-harrastajien yhteisöä!

Tiedotuskanavat

TSFS:llä on tiedotussähköpostilista tsfs@tsfs.fi, jolle voi liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteella tsfs-subscribe@tsfs.fi (viestin sisällöllä tai otsikolla ei ole väliä). Lisäksi tulossa olevista tapahtumista pysyy kärryillä liittymällä TSFS:n ja Tutkan yhteiseen Discordiin ja TSFS:n Facebook-ryhmään. Voit myös seurata TSFS:ä Twitterissä.

Tapahtumistamme löytyy tietoa myös toimistomme Terrakodin tapahtumakalenterista, johon on koottu kaikkien Terrakoti-seurojen järjestämä toiminta. Tiedot Terrakodin seurojen sähköpostilistoista ja Facebook-ryhmistä on myös koottu sen sivuille.

TSFS:ää laajemmin suomalaisen scifi- ja fantasiakulttuurin tahojen jutuista pääsee perille sähköpostilistalla scifi@tsfs.fi, jonne voi liittyä lähettämällä viestin osoitteeseen scifi-subscribe@tsfs.fi. Fandomilla on lisäksi Discord-palvelin ja Facebook-ryhmä. Nämä kanavat ovat myös auki kaikille kiinnostuneille.

Liittymislomake

Tällä lomakkeella voit lähettää yhteystietosi liittyessäsi TSFS:n jäseneksi, tilatessasi Spin-lehden tai ilmoittaessasi osoitteenmuutoksesta. Yhteystiedot voi vaihtoehtoisesti lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen kortisto@tsfs.fi.

Huom! Jos et saa ensimmäistä lehteäsi järjellisessä ajassa, sinulla on muuta kortistoon liittyvää asiaa tai haluat tarkistaa onko meillä oikea osoitteesi, laita asiasta tietoa osoitteella kortisto@tsfs.fi. Kortistovastaavamme selvittää, mistä kenkä puristaa.

Lähettämällä tietosi tämän lomakkeen kautta annat Turun Science Fiction Seura ry:lle suostumuksesi käyttää näitä tietoja kirjalliseen/sähköiseen yhteydenottoon ja postitukseen. Tietoja ei välitetä yhdistyksen ulkopuolisille toimijoille. Voit perua suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn eli erota yhdistyksestä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kortisto@tsfs.fi tai tämän lomakkeen avulla vanhana jäsenenä kirjoittamalla kommenttikenttään, että eroat yhdistyksestä. Henkilötietosi poistetaan joka tapauksessa viimeistään, kun on kulunut viisi vuotta viimeisimmän jäsenvuotesi päättymisestä. Lisätietoja saat yhteysosoitteesta kortisto@tsfs.fi.