TSFS:n jäsenyys

TSFS:n jäsenenä saat Spinin, Suomen vanhimman sf/f-lehden, kotiisi kannettuna kahdesti vuodessa, lainausoikeuden seuran laajaan kirjastoon, jäsenalennuksia useista turkulaisista liikkeistä ja oikeuden osallistua seuran järjestämiin tapahtumiin.

Vuoden 2022 jäsen- ja tilausmaksut ovat seuraavat:

 • Jäsenyys Spinin tilauksella 15 €
 • Nuorisojäsenyys 7 €
 • Perhejäsenyys 5 €
 • Jäsenyys ilman Spiniä 5 €
 • Spinin tilaus ilman jäsenyyttä 22 €
 • Kannatusjäsenyys 50 €

Jäsenkategoriat ja -edut

 • Jäsenyyteen Spinin kanssa sisältyvät kaikki jäsenedut.
 • Nuorisojäsenyyteen kuuluvat myös kaikki jäsenedut. Nuorisojäseneksi voivat liittyä alle 18-vuotiaat tai 18 vuotta jäsenyysvuotena täyttävät.
 • Perhejäseneksi voivat liittyä varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvat. Siihen sisältyvät kaikki jäsenedut lehteä lukuunottamatta.
 • Jäsenyys ilman Spinin tilausta sisältää kaikki jäsenedut lukuunottamatta lehteä. Spinitön jäsenyys maksaa 5 euroa.
 • Kannatusjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus seuran kokouksissa, mutta ei äänioikeutta. Kannatusjäsenillä ei ole myöskään muita jäsenetuja.

TSFS:n jäsenet saavat jäsenkorttiaan näyttämällä alennuksia seuraavista kohteista. Varmista mahdolliset poikkeustilan muutokset liikkeiden omilta sivuilta.

 • Alfa Antikva (Yliopistonkatu 38): 10 % yli 20 euron ostoista
 • Brahen antikvariaatti (Brahenkatu 9): 10 %
 • Cybernet (Eerikinkatu 9): jäsenkortilla yksi tunti yhdellä pelipaikalla 29 € ti-to (norm. 34 €), ei koske lahjakortteja tai premium-paikkoja.
 • Fantasiapelit (Humalistonkatu 8): 10 % yli 20 euron arvoisista roolipelien tai länsimaisen sarjakuvan ostoista (kysy rajoituksista myyjältä)
 • Peltolan antikvariaatti (Kaarningonkatu 13): 10 % kaikista ostoista
 • Turun Elokuvadivari (Läntinen Pitkäkatu 24): 10 % käteisostoksista, paitsi alennustuotteista
 • Turun Sarjakuvakauppa (Humalistonkatu 8B): 10 % yli 20 euron ostoista

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla asianmukainen jäsenmaksu Liedon Osuuspankin tilille FI34 4713 3020 0222 51 (BIC POPFFI22), viite 20226. Vaihtoehtoisesti laita viestiksi ”jäsenyys” ja jäsenen nimi. Jäsenmaksun maksettuasi ilmoita yhteystietosi seuran kortistovastaavalle.

Yhteystiedot voi ilmoittaa alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse kortisto@tsfs.fi. Jäsenyytesi hyväksytään hallituksen kokouksessa (joita pidetään kerran kuussa), minkä jälkeen saat jäsenkortin ensimmäisen Spinisi mukana.

Huom! Vuosittain saamme jäsenmaksuja jäseniltä, jotka eivät ilmoita meille osoite- tai muita yhteystietojaan. Näin emme myöskään pysty lähettämään näille jäsenille Spinejä tai jäsenkorttia. Jos siis olet uusi jäsen ja maksat jäsenmaksusi seuran tilille, ilmoita myös osoitteesi hallitukselle.

Jos jäsenyytesi taas maksaa joku muu kuin sinä itse, ilmoitathan aina erikseen sähköpostilla osoitteeseen kortisto@tsfs.fi ketä jäsentä kyseinen maksu koskee. Näin vältymme sekaannuksilta, ja tietosi kirjautuvat kortistoon asianmukaisesti.

Tervetuloa osaksi vanhaa ja maineikasta sf/f-harrastajien yhteisöä!

Liity myös sähköpostilistallemme

TSFS:llä on tiedotussähköpostilista tsfs@lists.tsfs.fi, jolle voi liittyä listan WWW-sivulta käsin, tai lähettämällä sähköpostia osoitteella tsfs-join@lists.tsfs.fi (viestin sisällöllä tai otsikolla ei ole väliä). Lisäksi tulossa olevista tapahtumista pysyy kärryillä liittymällä TSFS:n Facebook-ryhmään. Voit myös seurata TSFS:ä Twitterissä.

Tapahtumistamme löytyy tietoa myös toimistomme Terrakodin tapahtumakalenterista, johon on koottu kaikkien Terrakoti-seurojen järjestämä toiminta. Tiedot Terrakodin seurojen sähköpostilistoista ja Facebook-ryhmistä on myös koottu sen sivuille.

Liittymislomake

Tällä lomakkeella voit lähettää yhteystietosi liittyessäsi TSFS:n jäseneksi, tilatessasi Spin-lehden tai ilmoittaessasi osoitteenmuutoksesta. Yhteystiedot voi vaihtoehtoisesti lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen kortisto@tsfs.fi.

Huom! Jos et saa ensimmäistä lehteäsi järjellisessä ajassa, sinulla on muuta kortistoon liittyvää asiaa tai haluat tarkistaa onko meillä oikea osoitteesi, laita asiasta tietoa osoitteella kortisto@tsfs.fi. Kortistovastaavamme selvittää, mistä kenkä puristaa.

Lähettämällä tietosi tämän lomakkeen kautta, annat Turun Science Fiction Seura ry:lle suostumuksesi käyttää näitä tietoja kirjalliseen/sähköiseen yhteydenottoon ja postitukseen. Tietoja ei välitetä yhdistyksen ulkopuolisille toimijoille. Voit perua suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn eli erota yhdistyksestä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kortisto@tsfs.fi tai tämän lomakkeen avulla vanhana jäsenenä kirjoittamalla kommenttikenttään, että eroat yhdistyksestä. Henkilötietosi poistetaan, kun on kulunut viisi vuotta viimeisimmän jäsenvuotesi päättymisestä. Lisätietoja saat yhteysosoitteesta kortisto@tsfs.fi.