Spinin varastomyynti

Spin on Turun Scinece Fiction Seuran julkaisema, vuodesta 1977 ilmestynyt, Suomen vanhin sf/f-lehti. Liki viidenkymmenen vuoden aikana lehdessä on julkaistu satoja sivuja asiaa scifistä ja fantasiasta: artikkeleja, kirja-arvosteluja, novelleja ja sarjakuvia.

Yhdistyksen myyntivarastossa on lehtiä on vuodesta 1982 eteenpäin, mutta tätä varhemmat ja jotkin uudemmista numeroista ovat loppuunmyytyjä. Vuosien saatossa Spinin ulkoasu ja koko on vaihdellut paljonkin. Lehtien sisältötiedot löytyvät Spinin arkistosta.

Hinnasto

Kuluvan ja edellinen vuosikerta: 5 €/lehti
Vanhemmat numerot: 2 €/kpl
3 kpl vanhoja numeroita: yht. 5 €
10 kpl vanhoja numeroita: yht. 15 €
Isoista tilauksista (esim. kaikki varaston noin 150 numeroa tai muut useamman kymmenen numeron tilaukset) voi neuvotella erikseen tarjousta.

Lähetä tilauksesi osoitteeseen myynti(ät)tsfs(piste)fi tai tilauskaavakkeella. Lehdet toimitetaan sinulle kahden viikon kuluessa laskun kera. Hintaan lisätään posti- ja paketointikulut. Lehdet voi noutaa myös TSFS:n toimistolta Terrakodilta, ilmoita tällöin tästä tilausta tehdessäsi sähköpostilla tai lomakkeella.

Huom! Yhtä aikaa Spinin vanhojen numeroiden tilaamisen kanssa on mahdollista tilata myös muita TSFS:n tai Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti ry:n (Tutkan) julkaisuja tai TSFS:n hallussa olevia scifi- ja fantasialehti Aikakoneen vanhoja numeroita. Näin säästää myös postikuluissa. Sama ylle linkattu lomake tuo perille kummankin seuran tilaukset.