Spinin varastomyynti

Spin on Turun Scinece Fiction Seuran julkaisema, vuodesta 1977 ilmestynyt, Suomen vanhin sf/f-lehti. Yli neljänkymmenen vuoden aikana lehdessä on julkaistu satoja sivuja asiaa scifistä ja fantasiasta: artikkeleja, kirja-arvosteluja, novelleja ja sarjakuvia.

Yhdistyksen varastossa on lehtiä on vuodesta 1982 eteenpäin, mutta jotkin numeroista ovat loppuunmyytyjä. Vuosien saatossa Spinin ulkoasu ja koko on vaihdellut paljonkin, mutta lehden myydään kaikki 1,50 euron kappalehintaan. Lehtien sisältötiedot löytyvät Spinin arkistosta.

Mikäli ostat kerralla isomman erän, saat lehtesi halvemmalla. Neljälle numerolle tulee hinnaksi viisi euroa. Jos tilaat lehtiä kerralla 20 kappaletta tai enemmän, saat ne 20 prosentin alennuksella. Jos niitä taas on neljäkymmentä tai enemmän, on alennusprosentti 40.

Esimerkiksi kahdenkymmenen lehden tilaukselle tulee hintaa 20 euroa, ja neljänkymmenen lehden tilaukselle 30 euroa. Jos tilaat kaikki valikoimissa tällä hetkellä olevat Spinit kerralla (143 kpl), saat 20 euron lisäalennuksen. Tällöin kokonaishinnaksi tulee vain noin 88 euroa plus postikulut.

Tarjous koskee kaikkia muita kuin kuluvaan vuosikertaan kuuluvia numeroita. Myös kuluvan vuosikerran numeroiden tilaaminen seuralta on mahdollista, normaaliin kansihintaan.

Huom! Samalla kun tilaat Spinin vanhoja numeroita, on sinun nyt mahdollista tilata myös yhdistyksen hallussa olevia scifi- ja fantasialehti Aikakoneen vanhoja numeroita. Jos tilaat samalla Spinejä ja Aikakoneita säästät postikuluissa. Pakettihintoja ei kuitenkaan ole mahdollista yhdistää.

Lähetä tilauksesi osoitteeseen myynti(ät)tsfs(piste)fi. Lehdet toimitetaan sinulle kahden viikon kuluessa laskun kera. Hintaan lisätään posti- ja paketointikulut. Lehdet voi noutaa myös TSFS:n toimistolta Terrakodilta, mutta ilmoita tällöin siitä tilausta tehdessäsi.

Voit tilata Spinin ja Aikakoneen numeroita myös Terrakodin sivujen alta löytyvällä tilauskaavakkeella, jolla on mahdollista tilata muitakin TSFS:n ja sen sisaryhdistyksen Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti ry:n julkaisuja.