Etusivu

Turun Science Fiction Seura ry (TSFS) on Suomen vanhin scifin, fantasian ja muun spekulatiivisen fiktion harrastajien yhdistys.

TSFS:n toiminta keskittyy Terrakodille, Turun yliopiston kupeessa sijaitsevalle toimistolle, jonka se jakaa viiden muun harrastajayhdistyksen ja näiden muodostaman kattojärjestön Terrakoti ry:n kanssa.

TSFS:n toiminnan ydin on joka torstai klo 17 alkaen järjestettävä Varjomafia (linkki vie sisarseuran Tutkan sivuille). Varjomafia on vapaamuotoinen hengailuilta Terrakodilla. Samassa paikassa tapahtuu myös suurin osa muusta seuran livenä järjestettävästä toiminnasta. TSFS:llä ja Tutkalla on lisäksi yhteinen Varjisjuttuja-Discord-palvelin, jonne kaikki yhdistysten toiminnasta kiinnostuneet asuinpaikasta riippumatta ovat tervetulleita liittymään.

Seuran jäsenet saavat Spin-lehden lisäksi lainausoikeuden TSFS:n ja Tutkan laajaan sf/f-kirjastoon sekä jäsenalennuksia useista turkulaisista liikkeistä.

TSFS toimii aktiivisesti suomalaisessa fandomissa, myöntää vuosittain Atorox-palkinnon edellisen vuoden parhaalle scifi- tai fantasianovellille ja on yksi Nova– ja Noviisi-kirjoituskilpailujen järjestäjistä.

Ajankohtaista

Nova 2023

TSFS:n, Tutkan ja Stk:n Nova-spefinovellikilpailun osallistumisaika on käynnissä 28.2.2023 saakka. Lisätietoa

Atorox 2023

Atorox-palkinnon ehdokasasettelu on käynnissä 19.3.2023 saakka. Lista vuonna 2022 ensi kertaa julkaistuista kotimaisista spefinovelleista eli Atoroxin lyhytlistalle äänestettävistä novelleista on nähtävissä täällä. Puuttuvat pyydetään ilmiantamaan pikimmiten osoitteeseen atorox2023@tsfs.fi. Samaan osoitteeseen voi ilmoittautua äänestäjäksi finaaliin 9.4.2023 saakka. Lisätietoa