Spin

Spin on Turun Science Fiction Seuran julkaisema scifiin, fantasiaan ja muuhun spekulatiiviseen fiktioon keskittyvä kulttuurilehti. Vuodesta 1977 saakka ilmestynyt Spin on alan vanhin julkaisu Suomessa.

Lehdessä julkaistaan muun muassa kotimaisia ja ulkomaisia sf/f-novelleja sekä arvosteluja, artikkeleja ja uutisia kirjoista, elokuvista, sarjakuvista ja muista harrastajakenttään liittyvistä asioista.

Ajankohtaista

19.10.2021

Spin 1/2021 on postitettu

Spin postitettiin jäsenille ja tilaajille lokakuun lopussa. Pian sen jälkeen myös Verkko-Spin ilmestyi.

Tutustu lehden sisällysluetteloon.

Pääset lukemaan Verkko-Spiniä tästä.

Verkko-Spin on julkaistu

Spin on laajentanut verkkoon. Heinäkuun puolessa välissä lanseerattu Verkko-Spin tarjoaa parhaita paloja paperilehdestä ja omaa originaalia sisältöä. Spinin ajankohtaiset asiat löytät nykyään sieltä. TSFS:n verkkosivuilla säilyy lehden arkisto.

Pääset Verkko-Spiniin tästä.

Miten saan Spinin?

Jäsenille

  • Vuoden ensimmäinen lehti lähetetään kaikille kuluvan ja viime vuoden jäsenille Spinillisille jäsenille. Viime vuoden jäsenet saavat lehden mukana maksuliuskan, jonka avulla he voivat maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksunsa.
  • Jos et muista, oletko jäsen, tarkista se osoitteesta hallitus@tsfs.fi
  • Jos olet muuttanut viimeaikoina, tee osoitteenmuutos liittymislomakkeella (löytyy sivun lopusta). Huom! Posti ei lähetä lehtiä uuteen osoitteeseesi, ellet ole hankkinut erillistä uudelleenlähetyspalvelua Postilta. Kannattaa siis varmistaa, että meillä on oikea osoitteesi, ettei lehti mene roskiin.

Uusille jäsenille

  • Helppo ja edullinen keino saada Spin on liittyä TSFS:n jäseneksi.
  • Spinillinen jäsenyys maksaa 15 euroa ja sisältää kaksi Spin-lehteä sekä kaikki TSFS:n jäsenedut. Liity jäseneksi liittymislomakkeella (löytyy sivun lopusta).
  • Jäseneksi liittymällä saat myös aina vuoden ensimmäisen numeron, jonka mukana tulee maksuliuska.

Tilaa Spin erikseen

  • Kuluvan vuoden lehtien kappalehinta on 5 euroa + postikulut 3,5 €. Tee tilaus laittamalla viesti osoitteeseen hallitus@tsfs.fi otsikolla “Spin-tilaus”.
  • Kaikki vuoden Spinit voi myös tilata ilman seuran jäsenyyttä hintaan 22 euroa. Tee tilaus osoitteeseen hallitus@tsts.fi otsikolla ”Tilaus ilman jäsenyyttä”.

Kaikki TSFS:n jäsenyyttä koskevat tiedot löydät tästä linkistä.
Kaikki Spinin tilaamista koskevat tiedot löydät tästä linkistä (sivun lopussa).

Ilmoita Spinissä

Haluatko tarjota lehteen materiaalia tai onko sinulla kysymyksiä liittyen lehden sisältöön? Ota siinä tapauksessa yhteyttä Spinin toimitukseen. Spinistä on myös mahdollista ostaa mainostilaa. Hinnat, aikataulut ja ohjeet löytyvät lehden mediakortista.