Spin

Spin on Turun Science Fiction Seuran julkaisema scifiin, fantasiaan ja muuhun spekulatiiviseen fiktioon keskittyvä kulttuurilehti. Vuodesta 1977 saakka ilmestynyt Spin on alan vanhin julkaisu Suomessa.

Lehdessä julkaistaan muun muassa kotimaisia ja ulkomaisia sf/f-novelleja sekä arvosteluja, artikkeleja ja uutisia kirjoista, elokuvista, sarjakuvista ja muista harrastajakenttään liittyvistä asioista.

Ajankohtaista

Spin 2/23 on julkaistu!

20.12.2023

Novellistiikkateemainen Spinin numero 2/23 on julkaistu ja postitettu vuoden 2023 jäsenille ja muille tilaajille sekä tekijänkappaleisiin oikeutetuille.

Spin ja TSFS kiittävät kuluneesta vuodesta ja toivottavat hyvää vuodenvaihdetta. Ensi vuonna jatketaan uusin kuvioin – Spin on saanut myös uuden päätoimittajan!

Lisätietoa numerosta

Verkko-Spin on jäänyt tauolle

14.1.2023

Verkko-Spin on Spin-tieteiskulttuurilehden sisarjulkaisu, joka ilmestyi verkossa nelisen kertaa vuodessa vuodesta 2020 lähtien.

Pääset Verkko-Spiniin tästä.

Miten saan Spinin?

Jäsenille

  • Vuoden ensimmäinen lehti lähetetään kaikille kuluvan ja viime vuoden Spinillisille jäsenille. Viime vuoden jäsenet saavat lehden mukana maksuliuskan, jonka avulla he voivat maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksunsa.
  • Jos et muista, oletko jäsen, tarkista se osoitteesta hallitus@tsfs.fi
  • Jos olet muuttanut viimeaikoina, tee osoitteenmuutos liittymislomakkeella (löytyy sivun lopusta). Huom! Posti ei lähetä lehtiä uuteen osoitteeseesi, ellet ole hankkinut erillistä uudelleenlähetyspalvelua Postilta. Kannattaa siis varmistaa, että meillä on oikea osoitteesi, ettei lehti mene roskiin.

Uusille jäsenille

  • Helppo ja edullinen keino saada Spin on liittyä TSFS:n jäseneksi.
  • Spinillinen jäsenyys maksaa 15 euroa ja sisältää kaksi Spin-lehteä sekä kaikki TSFS:n jäsenedut. Liity jäseneksi liittymislomakkeella (löytyy sivun lopusta).
  • Jäseneksi liittymällä saat myös aina seuraavan vuoden ensimmäisen numeron, jonka mukana tulee maksuliuska.

Tilaa Spin erikseen

  • Kuluvan vuoden lehtien kappalehinta on 5 euroa + postikulut 3,5 €. Tee tilaus laittamalla viesti osoitteeseen hallitus@tsfs.fi otsikolla “Spin-tilaus”.
  • Kaikki vuoden Spinit voi myös tilata ilman seuran jäsenyyttä 22 eurolla. Tee tilaus osoitteeseen hallitus@tsts.fi otsikolla ”Tilaus ilman jäsenyyttä”.
  • Irtonumeroita voi ostaa myös Terrakodilla järjestettävissä yhdistyksen tapahtumissa ja muissa tapahtumissa, joissa TSFS on edustettuna. Maksu käteisellä tai kortilla.

Kaikki TSFS:n jäsenyyttä ja Spinin tilaamista koskevat tiedot
Spinin varastomyynti

Ilmoita Spinissä

Haluatko tarjota lehteen materiaalia tai onko sinulla kysymyksiä liittyen lehden sisältöön? Ota siinä tapauksessa yhteyttä Spinin toimitukseen spin@tsfs.fi. Spinistä on myös mahdollista ostaa mainostilaa. Hinnat, aikataulut ja ohjeet löytyvät lehden mediakortista.