Spin 3/2012

Vuoden kolmas Spin tuttuun tapaan Turun kansainvälisiä kirjamessuja varten tehty erikoisnumero, jota jaetaan ilmaiseksi seuran toiminnasta kiinnostuneille messukävijöille.

Tämänkertainen tuhti teemanumero on voimakkaasti novelli- ja kirjoittajapainotteinen. Lehdessä on mukana kolmen Noviisi -kirjoituskilpailussa sijoittuneideen nuoren kirjoittajan haastattelu sekä kolme kisan satoa edustavaa novellia.

Tomi ”bgt” Mäntylä kertoo omassa artikkelissaan Pienen NoFFarin suuri pohjoismainen kiertue matkastaan Kööpenhaminaan, Osloon ja takaisin. Kuulumisia kirjamaailmasta -palstalla Leila Paananen puolestaan käy läpi kesän ja alkusyksyn sf/f-kirjasatoa. TSFS:n jäsenalennuskumppanit -sarjassa esittelyssä on Fantasiapelit.

Novelleja julkaistaan tällä kertaa ennätykselliset kuusi kappaletta. Noviisi-sijoittuneiden lisäksi mukana on Salla Uhren Tholaismetsästäjä, Nova-satoa oleva Samuli Antilan Matti Olavinpoika ja Aidan Doylen Hokkaidonvihreä.

Spiniä on myynnissä Akateemisissa kirjakaupoissa ja sitä voi tilata meiltä, minkä lisäksi sitä voi luonnollisesti tulla lukemaan toimistollemme Terrakodille. Spinien täydelliset sisällys- ja saatavuustiedot löytyvät lehden arkistostaISSN: 0785-2851
Päätoimittaja: Mirelle Aalto
Toimitussihteeri ja taitto: Pasi Karppanen
Kansi: Tuuli Hypén
Sivumäärä: 56
Julkaisija: Turun Science Fiction Seura ry.

Spinin pääsivulle