Spin 2/2019

Turun kirjamessujen alla ilmestynyt Spin 2/2019 on 40-sivuinen lukupaketti, joka sisältää poikkeuksellisen paljon artikkeleita.

Juhani Mönkkönen käy artikkelissaan läpi Jyväskylän Finnconin antia ja Camilla Kantola omassaan Dublinin Worldconin tunnelmia. Jari Olavi Hiltunen puolestaan valottaa Finnconissa pitämäänsä esitelmään perustuvassa artikkelissa Muuntohiili-kirjan ja TV-sarjan eroja ja yhteneväisyyksiä.

Myös paikallisuus näkyy tässä numerossa. Turkulainen nörttikuoro Riverisde Castle täytti kesällä viisi vuotta, minkä kunniaksi Spin haastatteli sen taiteellista johtajaa Salla Juntusta. TSFS:n jäsenalennuskumppanit -sarjan seitsemännessä osassa puolestaan on esittelyssä on Sotakone Miniatures.

Kirja-arvostelujen puolella piipahtaa Suvi Kauppilan vieraskynä Huonon Fantasian Lokikirja, jossa pureudutaan R. A. Salvatoren uutuusteokseen Timeless. Kirjojen äärellä ollaan myös Camilla Kantolan artikkelissa, jossa käydään läpi Robin Hobbin tuotantoa.

Novellivahvistuksena mukana on Nova 2019 -kirjoituskilpailun voittanut Vilja Kesäheinän Täydellinen suunnitelma. Novelli tarjoilee lukijalle maailman, jossa kaiken pitää olla täydellistä, mutta tarjoaako se lopulta kaikille täydellisen elämän?

Spin kuuluu monien kirjastojen valikoimiin ja sitä voi tilata meiltä, minkä lisäksi sitä voi luonnollisesti tulla lukemaan toimistollemme Terrakodille. Spinien täydelliset sisällys- ja saatavuustiedot löytyvät lehden arkistosta


ISSN: 0785-2851
Päätoimittaja: Anna Mattila
Toimitussihteeri ja taitto: Pasi Karppanen
Avustava toimittaja: Leila Paananen
Kansi: Vladimir Petkovic
Sivumäärä: 40
Julkaisija: Turun Science Fiction Seura ry.

Spinin pääsivulle