Spin 1/2020

Numeron 1/2020 teema on pelit.

Spin tarkastelee pelejä monesta näkökulmasta. Luvassa on juttuja niin pelikonkareille kuin pelimaailman noviiseillekin sopivista aiheista, kuten boffaamisesta, Witcher School -liveroolipelistä, vanhojen pelien viehätyksestä, Dungeons & Dragonsista LGBTQ-näkökulmasta ja turkulaisesta pelifirmasta Bugbytesta.

Mukana on myös muutama vieraileva tähti: iloksemme Pelaaja-lehden tuore päätoimittaja Johanna Puustinen kirjoitti meille vieraskynäjutun, ja Spinin ja Kosmoskynän juttuvaihdon seurauksena Kosmoskynän päätoimittaja Toni Saarinen kynäili lehteemme. Lisäksi Shimo Suntila, Spinin entinen päätoimittaja vuosilta 1997–2004, aloittaa lehdessä Shimon scifinurkan, joka taatusti yllättää jokaisella kerralla.

Vanhat tutut elementit ovat edelleen mukana. Jouko Pukkila piirsi Lampaansa keskelle avaruusseikkailuja, ja kirja-arvostelupalsta tekee vahvan paluun. Lehden päättää Piia Määtän peliteemainen novelli Ensimmäistä kertaa uudelleen, joka tuli Nova 2019 -kirjoituskilpailussa 4. sijalle.

Spin kuuluu monien kirjastojen valikoimiin ja sitä voi tilata meiltä, minkä lisäksi sitä voi luonnollisesti tulla lukemaan toimistollemme Terrakodille. Spinien täydelliset sisällys- ja saatavuustiedot löytyvät lehden arkistosta


ISSN: 0785-2851
Päätoimittaja: Anna Mattila
Toimitussihteeri: Suvi Kauppila
Taitto: Alisa Olkinuora
Kansi: Milla Aalto
Sivumäärä: 52
Julkaisija: Turun Science Fiction Seura ry.

Spinin pääsivulle