Spin 1/2017

Spin 1/2017 on runsas, 56-sivuinen lukupaketti, jossa on herätetty henkiin vanhoja ideoita sekä kokeiltu uusia juttuja.

Mukana on kaksi artikkelia ekskursioista, joissa TSFS on ollut mukana. Pasi Karppanen kertoo Grus Grus Teatterin Hamlet – koko totuus -näytelmästä, ja Juhani Mönkkönen siitä, kun seuraamme pyydettiin yhteistyöhön Turun Filharmonisen Orkesterin ja Turun Konserttitalon We Come in Peace -scifikonserttiin.

Tauolla ollut juttusarja seuran jäsenalennuskumppaneista jatkuu esitettelyllä Karnevaalikauppa Carnevaliasta. Lisäksi vanhat tutut kirja- ja sarjakuvapalstat ovat mukana.

Tässä numerossa kokeillaan myös kokeilla uutta ideaa, joka mahdollistaa sekä useampien kirjojen arvostelun että malttamattomille lukijoille nopean silmäilyn kirjojen maailmaan: uusi TL;DR-palsta arvostelee kahdeksan kirjaa muutamalla virkkeellä.

Tuttuun tapaan vuoden ensimmäisessä numerossa julkaistaan Nova-kirjoituskilpailun voittaja. Vuoden 2016 kisan voitti Marko Järvinen novellillaan Sinisen oven takana. Lehdessä on mukana myös Suvi Kauppilan raapaleita sekä tämän vuoden toukokuussa tuotettu pyyhepäivänovelli.

Numeron komea, vuoden 2016 lopulla pois nukkuneelle Carrie Fisherille kunniaa tekevä kansi on marokkolaisen sarjakuvataiteilija Mehdi Cheggourin käsialaa. Spinin seuraava numero ilmestyy Worldcon-tapahtuman alla elokuun alussa.

Spin kuuluu monien kirjastojen valikoimiin ja sitä voi tilata meiltä, minkä lisäksi sitä voi luonnollisesti tulla lukemaan toimistollemme Terrakodille. Spinien täydelliset sisällys- ja saatavuustiedot löytyvät lehden arkistostaISSN: 0785-2851
Päätoimittaja: Anna Mattila
Toimitussihteeri ja taitto: Pasi Karppanen
Kansi: Pasi Karppanen
Sivumäärä: 56
Julkaisija: Turun Science Fiction Seura ry.

Spinin pääsivulle