Spin 1/2012

Vuoden ensimmäisestä Spinistä päätettiin liiaallisen aiheesta höpöttämisen seurauksena koota virallinen goottinumero, ja teemaan lisättiin kaikkea asianmukaista: steampunkia, friikkisirkusta ja muuta viktoriaaniseen aikakauteen liittyvää kauheaa ja kummallista.

Lehden sisällösssä tämä näkyy niin toimituskunnan teemanmukaisten suosikkiteosten esittelyinä, friikkisirkusreportaasina ja tirehtöörin haastatteluna kuin kolmena varsin sopivana novellinakin. Keskiaukeamalla poseeraa hemaiseva steampunkgootti.

Samaan arkkuun on siis ahdettu goottiestetiikkaa, friikkeyttä, steampunkia ja kauhua, kaikkea tällaista kaunista ja kummallista. Lehti kruunattiin teemaan sopivalla viehättävällä kansikuvalla, jonka ranskalaistaiteilija Manuel Pinto ystävällisesti käyttöömme luovutti.

Lehden mukana toimitettiin uuden graafisen ilmeen saanut TSFS:n jäsenkortti niille jäsenille, jotka ovat kuluvan vuoden jäsenmaksunsa maksaneet. Jos korttia ei lehden mukana tullut, ja haluat että kakkosnumero kopshtaa postiluukustasi, tiedät mitä tehdä. Jatkossa vanhoille jäsenille toimitetaan ainoastaan kyseisen vuoden vuositarra. Pitäkää siis jäsenkorteistanne hyvää huolta.

Jos et ole saanut ykkösnumeroa niin kuin pitää, sait sen vaikka ei olisi pitänyt tai sait sen yhteydessä sellaisia numeroita jotka sinulla jo on tai sinulla on muuta huomautettavaa, laita asiasta postia kortistovastaavallemme, osoitteeseen kortisto2011(ät)tsfs(piste)fi.

Spiniä on myynnissä Akateemisissa kirjakaupoissa ja sitä voi tilata meiltä, minkä lisäksi sitä voi luonnollisesti tulla lukemaan toimistollemme Terrakodille. Spinien täydelliset sisällys- ja saatavuustiedot löytyvät lehden arkistosta

ISSN: 0785-2851
Päätoimittaja: Mirelle Aalto
Toimitussihteeri ja taitto: Pasi Karppanen
Kansi: Manuel Pinto
Sivumäärä: 48
Julkaisija: Turun Science Fiction Seura ry.

Spinin pääsivulle