Etusivu

Turun Science Fiction Seura ry (TSFS) on Suomen vanhin scifin, fantasian ja muun spekulatiivisen fiktion harrastajien yhdistys.

TSFS:n toiminta keskittyy Terrakodille, Turun yliopiston kupeessa sijaitsevalle toimistolle, jonka se jakaa viiden muun harrastajayhdistyksen ja näiden muodostaman kattojärjestön Terrakoti ry:n kanssa.

TSFS:n toiminnan ydin on joka torstai klo 17 alkaen järjestettävä Varjomafia (linkki vie sisarseuran Tutkan sivuille). Varjomafia on vapaamuotoinen hengailuilta Terrakodilla. Samassa paikassa tapahtuu myös suurin osa muusta seuran livenä järjestettävästä toiminnasta. TSFS:llä ja Tutkalla on lisäksi yhteinen Varjisjuttuja-Discord-palvelin, jonne kaikki yhdistysten toiminnasta kiinnostuneet asuinpaikasta riippumatta ovat tervetulleita liittymään.

Seuran jäsenet saavat Spin-lehden lisäksi lainausoikeuden TSFS:n ja Tutkan laajaan sf/f-kirjastoon sekä jäsenalennuksia useista turkulaisista liikkeistä.

TSFS toimii aktiivisesti suomalaisessa fandomissa, myöntää vuosittain Atorox-palkinnon edellisen vuoden parhaalle scifi- tai fantasianovellille ja on yksi Nova– ja Noviisi-kirjoituskilpailujen järjestäjistä.

Ajankohtaista

Nova 2024

Aloittelijoille suunnattu Nova 2024-kilpailu on käynnissä! Tekstejä voi lähettää 29.2. saakka. Novellit ja lisäkysymykset voi laittaa sähköpostitse Nova-vastaava Milla Havankalle osoitteeseen nova2024@tsfs.fi.

Atorox 2024

Atorox 2024:n ehdokasasettelu jatkuu 17.3. saakka. Muistakaa äänestää vuonna 2023 julkaistuja lempinovellejanne kilpailemaan Atorox-päästä. Listan ehdokaskelpoisista novelleista löydät täältä. ja äänestämään pääsee näppärästi täältä (Google Forms-lomake, ei vaadi kirjautumista). Myös finaalivaiheen äänestäjäksi voi jo ilmoittautua laittamalla sähköpostia osoitteeseen atorox2024@tsfs.fi.