drinking link

ANC:n loppukuun tapahtumat

Heipä hei! Tässäpä teille hieman muistutusta ANC:n tapahtumista elokuun lopun lähestyessä:

Pridekulkue la 26.8. 12.00-13.00 Vanha Suurtori

ANC on jälleen osallistumassa Pridekulkueeseen yhdessä muiden Terrakotijärjestöjen kanssa! Tule moikkaamaan ja marssimaan vähemmistöjen oikeuksien puolesta.

ANC:n juomapeli-ilta la 26.8. 16.00- Terrakoti

ANC:n juomapeli-ilta tekee pitkästä aikaa paluun tänä lauantaina, sopivasti pride-kulkueen jatkoksi! Juomapeli-illassa on siis tarkoitus pelailla erilaisia Nintendopelejä vähän erikoisimmilla säännöillä ja alkoholijuomilla höystettynä. Koska tapahtumassa juodaan alkoholia, se on ehdottomasti K-18. Ota siis omat juomat ja henkkarit mukaan, sekä tietysti paljon hyvää mieltä. Ketään ei myöskään missään nimessä pakoteta juomaan alkoholia, vaan hauskaa saa pitää (ja varmasti on) ilmankin.

Päivystys ke 30.8. 17.00-22.00 Terrakoti

Elokuuhun ennättää vielä yksi päivystys, jolloin on kiva tulla Terrikselle pelailemaan ja juttelemaan mukavia. Kaikki ovat tervetulleita!

Smashliiga alkaa pe 1.9. 17.00-22.00 Kampuskappeli Peruttu!

Valitettavasti emme pääsekään Smash-liigatunnelmiin vielä perjantaina, sillä Kampuskappeli on (edelleen) remontissa. Syksyn Smashliiga aloitellaan sittenkin tiistaina 5.9.!

(Odotus on viimein ohitse, kun syksyn Smashliiga starttaa jälleen tuttuun aikaan tutussa kampuskappelissa. Peleinä ovat Ultimate ja Melee, ja mukaan saa tulla niin kilpapelaamisen kovimmat konkarit kuin vasta pelistä kiinnostuneet. Ennakkoilmoittautumislinkkiä tähän tulee ensi viikon puolella.)

ANC on myös mukana seuraavissa opiskelijatapahtumissa toivottamassa uusia opiskelijoita mukaan opiskelijaelämään ja tietysti mainostamassa omaa toimintaansa:

Welcome Fair pe 25.8. 12.00-14.00 Yliopistonmäki

Study in Turku ke 30.8. 10.00-16.00 ICT-talo

Avajaiskarnevaalit ti 5.9. 12.00-14.00 Educariumin edessä

Nämä tapahtumat ovat ennen kaikkea tarkoitettu toiminnan esittelemiseen uusille opiskelijoille, mutta toki pidempäänkin toiminnassa mukana olleet saavat tulla moikkaamaan, jos satutte liikkumaan lähistöllä. Ja jos tunnette jonkun, joka on vasta muuttanut alueelle ja voisi ollut kiinnostunut ANC tapahtumista, näistä kannattaa ehdottomasti vinkata heille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *