Syyskuun tapahtumat

Tervehdykset uusille, vanhoille ja tuleville ANC:n jäsenille ja tapahtumissa kävijöille! Syksy on virallisesti alkanut ja sen myötä ANC tarjoaa entistä enemmän tapahtumia uusille joissa voi tutustua ANC:n toimintaan ja pitää hauskaa. Ohjeet osoitteisiin ilmoituksen lopussa.

Avajaiskarnevaalit ti 5.9. 12.00-14.00 Educariumin edessä
ANC on mukana Avajaiskarnevaaleissa jossa voi tutustua ANC:hen ja on myös hyvä tapahtuma vinkata kavereille jotka olisivat mahdollisesti kiinnostuneita ANC:n toiminnasta ja tapahtumista!

Smash weekly ti 5.9. 17.00-22.00 Turku-sali
Smashliigan syyskauden ensimmäinen weekly on täällä! Smash weeklyissä pelataan Super Smash Bros Ultimatea sekä Meleetä bracketeissä eli tavallaan mini-turnauksena. Aikataulun salliessa Ultimaten bracketissa ekalla kierroksella tippuneille järjestetään myös amatööribracket jotta pääsee kilpailemaan uudessa bracketissa. Paikalle voi myös tulla ihan katselemaan pelailua ja kilpailua, tai pelaamaan ihan rennommin ilman että osallistuu brackettiin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyy täältä. Tervetuloa!
Kampuskappelin remontin viivästymisen takia weeklyt tapahtuvat Turku-salissa pääasiallisesti ja sen vuoksi seuraava weekly on to 14.9. Turku-salissa.
Loput syyskuun weeklyt ovat ke 20.9. ja ma 25.9., nekin Turku-salissa.

Avoimien ovien päivä ti 12.9. 12.00-18.00 Osakuntasali
ANC tulee paikalle pitämään pelipistettä jossa voi pelata Nintendon pelejä ja pitämään hauskaa.

Päivystys ke 13.9. 17.00-22.00 Terrakoti 
Täydellinen päivystys uusille tutustua millaista menoa ANC:n päivystyksissä on! Luvassa on rentoa hengailua ja myös mahdollisuus pelata tietenkin Nintendon pelejä ja montaa muuta peliä. Tervetuloa jokaiselle!

Peli-ilta to 21.9. 17.00-22.00 Turku-sali
Peli-illat on järjestetty perinteisesti Turku-salissa eikä syyskuun peli-ilta ole poikkeus. Peli-illoissa pelataan Turku-salin isommassa tilassa aivan kaikkea kuten tietenkin Nintendon pelejä, mutta myös paljon muutakin. Tervetuloa mukaan pelailemaan ja pitämään hauskaa!

Päivystys ke 27.9. 17.00-22.00 Terrakoti
Syyskuun toinen päivystys, paikalle voi tulla ottamaan suojaa sateiselta syksy säältä ja jutustelemaan ja pelailemaan mukavassa seurassa! Tervetuloa!

Mega Man maraton la-su 30.9.-1.10. 12.00-22.00 Turku-sali
Mega Man pelien pelailua kuukausien välissä! Lauantaina pelataan Mega Manit 1-6 ja sunnuntaina pelataan Mega Manit 7-11. Tervetuloa!

Vielä muistutus…
Koneistamo 23 (20-21.10.) Isompi Smash turnaus täällä Turussa, lisätietoja ja start.gg myöhemmin.
Akateemisen Nintendopelaamisen SM-kisat 25.11 jossa kruunataan uusi mestari, lisätietoja myöhemmin.
Plus paljon muuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *