Pikmin

Elokuussa tapahtuu

Toivottavasti kaikki ovat nauttineet kesästä täysin siemauksin, sillä sieltä se syksy pikkuhiljaa lähestyy. Elokuun alkaessa päivystykset siirtyvät jälleen joka toiseen viikkoon (eli keskiviikkoina 9.8. ja 23.8. ei ole päivystystä), mutta vastineeksi ANC:n muut tapahtumat alkavat yleistyä jälleen.

Terracon la 12.8. Terrakoti ja Osakuntasali

ANC on mukana kaikkien Terrisseurojen yhteisessä Terraconissa, jonne voi kuka tahansa tulla tutustumaan Terrakodin eri seurojen toimintaan. Tule pelaamaan ANC:n pelipisteellä, ostamaan merkkejä ja muuta siistiä sekä tietysti ottamaan selvää, millaista toimintaa Terrakodilla on tarjolla. Lisätietoa ja kaikkea muuta, mitä on hyvä tietää: https://terrakoti.net/terracon/

Päivystys ke 16.8. 17.00-22.00 Terrakoti

Peruspäivystys, perusmeininki. Kaikki ovat tervetulleita pelailemaan ja nauttimaan hyvästä seurasta Terrakodille!

Kitsunecon la 19.8. Kaarina-talo

ANC osallistuu myös toiseen coniin, eli Kaarinan kirjastolla pidettävään Kitsuneconiin, jonka teemana on tänä vuonna pelit! Jos olet lähistöllä, tule ihmeessä pelailemaan ANC:n pelipisteelle ja tutustu toki tapahtuman muuhunkin ohjelmaan. Lisätiedot ja kaikki oleellinen: https://kitsunecon.fi/

Welcome Fair pe 25.8. 12.00-14.00 Yliopistonmäki

ANC pitää pelipistettä Welcome Fair tapahtumassa, saa tulla moikkaamaan!

ANC:n juomapeli-ilta la 26.8. Terrakoti

Edellisestä juomapeli-illasta onkin jo kulunut aivan liikaa aikaa, joten eiköhän pidetä sellainen. Tervetuloa pitämään hauskaa ja pelailemaan erilaisia nintendopelejä alkoholin (ja miksei muidenkin juomien) kera. Huom! Koska tapahtumassa on tarjolla alkoholia, se on K-18 ja henkkarit on oltava mukana!

Study in Turku ke 30.8. 10.00-16.00 ICT-talo

ANC on jälleen esittelemässä toimintaansa uusille opiskelijoille Study in Turku -messuilla. Tule moikkaamaan ja osta vaikka uusi haalarimerkki itsellesi.

Päivystys ke 30.8. 17.00-22.00 Terrakoti

Messujen jälkeen onkin hyvä aika päivystykselle, jonne voi tulla pelaamaan, hengaamaan ja tutustumaan ANC:n konsolipelivalikoimaan.

Muuta tulevaa…

Elokuuhun ei ihan saatu mahdutettua, mutta perjantaina 1.9. Kampuskappelilla jatkuu Smash-liiga, jonne tuttuun tapaan voivat kaiken tasoiset pelaajat tulla mittelemään enemmän tai vähemmän tosissaan. Myös peli-illat jatkuvat syyskuussa.

Mega Man Maraton 30.9.-1.10. (Laatupelejä tiedossa)

Koneistamo 23 20.-21.10. (Smashin nälkäisille)

Akateemisen Nintendopelaamisen SM-kisat 25.11. (Mestari kruunataan jälleen)

Sekä tietysti paljon muuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *