Tardis

Tutka teetti vuonna 2015 järjestettyä Aikavänkyrä-tapahtumaa varten itselleen Doctor Who -televisiosarjasta tutun Tohtorin aikakoneen, tarkemmin ilmaistuna sen ulkokuoren. Puinen ja osiin purettava TARDIS on väriltään merellisen vihertävä ja korkeudeltaan noin kaksi ja puoli metriä.

Yhdistys vuokraa TARDIStaan kiinnostuneille tahoille maksua vastaan. TARDISilla ei ole kiinteää vuorokausitaksaa, vaan hinta neuvotellaan vuokraajakohtaisesti, ja esimerkiksi harrastusjärjestöt sekä yksityishenkilöt saavat sen lainaan edullisemmin kuin kaupalliset tahot.

Hinta vuorokautta kohden on ollut vuokraajasta riippuen 50-200 euroa. Hintaan sisältyy rakennelman vuokra sekä haluttaessa opastus sen kokoamiseen. Yhdistys ei järjestä TARDISin kuljetusta, vaan vuokraajan on hoidettava itse rakennelman haku Terrakodilta Turusta sekä palautus sovittuun aikaan.

Kyseessä ei ole yhdistyksen pääasiallinen tulonlähde, mutta vuokraamisesta saatavilla tuloilla tuetaan Terrakodin vuokranmaksua.

Mikäli olet kiinnostunut näkemään TARDISin takapihallasi, syntymäpäivilläsi tai järjestämässäsi tapahtumassa, ota meihin yhteyttä:

kabinetti@lists.utu.fi