Terrakoti

Mistä meidät löytää?


Posti löytää Terrakodille osoitteella:

Terrakoti
Yo-talo B
Rehtorinpellonkatu 4-6
20500 Turku

Yleisesti ottaen kannattaa kuitenkin suunnata postitukset tietylle seuralle.

Hyviä maamerkkejä Terrakodille tullessa ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger, josta sinne on kivenheiton matka sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee. (Ks. Kartta.)

Päästyäsi B-talon pihalle etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntasali ja B-talon 1. kerros", kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta. (Ks. Kartta.)

Syksyllä 2013 Terrakoti muutti B-taloon Yo-talo A:sta, missä se oli pitänyt majaansa synnystään vuonna 2000 lähtien. Vanhojen muistikuvien perusteella Terrakodille ei siis kannata enää suunnistaa, vaan jatkaa matkaa Assarin ullakon ohi ja kulman ympäri B-talon pihalle. Myöskään paperipostia vanhaan A-talon osoitteeseen ei enää kannata lähettää.


Miten meihin saa yhteyden?


Yhtä sähköpostiosoitetta johon lähettää yhteydenottoja Terrakodilla ei ole, vaan yhteydenotot kannattaa ohjeta kunkin seuran hallitukselle tai muuhun sen ilmoittamaan osoitteeseen, asian luonteesta riippuen.

Yhteistä sähköpostilistaa Terrakodilla ei myöskään ole, vaan jokaisella sen seuroista omansa, näistä jokaisella hieman eri painotuksensa. Sama pätee paljolti myös Facebook-ryhmiin. Jotta niiden löytäminen olisi helpompaa, on tiedot sähköpostilistoista sekä aihetta sivuavista Facebook-ryhmistä koottu omiksi alasivuikseen.Kuva: Pasi Karppanen