SM-kisat 2023

Akateemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat tämän viikon lauantaina

Vuoden lähestyessä loppuaan on jälleen kerran aika Akateemisen Nintendon pelaamisen SM-kisoille tämän viikon lauantaina 25.11.! Siellä pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan eri Nintendo-konsoleille julkaistuissa peleissä, tosin itse pelit pidetään kisoihin asti salaisuutena. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen, joten tule näyttämään salaiset taitosi tai vain pitämään hauskaa klassikkojen ja vähemmän klassikoiden kisapelien parissa. Ilmoittautua voi osoitteessa start.gg tai tulemalla ajoissa paikalle kisapäivänä. Start.gg:stä löytyy myös kaikki muut tarvittava tieto kisoihin liittyen, ja jos tulee mitä vain kysyttävää, voit pistää viestiä discord-serverillämme.

Muissa uutisissa, järjestön syyskokous pidetään keskiviikkona 22.11. klo 15.00 Turku-salilla, joten jos olet kiinnostunut vaikuttamaan ANC:n toimintaan ensi vuonna, tule ihmeessä paikalle!

Lisäksi syyskokouksen jälkeen on luvassa päivystystä, torstaina pelataan Smashia ja joulukuun tulevassa peli-illlassa pidetään Paavon perinteinen musavisa (lisätietoja myöhemmin), joten ANC:n osalta vuosi ei ole vielä läheskään loppu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *