Christmas Yoshi

Joulukuun tapahtumat

Hyvää alkanutta joulukuuta kaikille! Illat sen kun pimenevät ja ilma kylmenee, ja kohta onkin jo vuodenvaihteen aika. Sitä ennen on kuitenkin vielä muutama tapahtuma jäljellä, mutta ennen kuin mennään niihin, olisi pientä tiedotusasiaa:

Järjestön syyskokouksessa päätettiin, että ANC:n jäsenmaksu nousee ensi vuoden alusta seitsemään euroon per vuosi, eli jos et ole uusinut vielä jäsenyyttäsi ensi vuodelle, kannattaa se ehdottomasti tehdä vielä tämän vuoden puolella.

Lisäksi huomioikaa, että tänä keskiviikkona 6.12. ei pidetä päivystystä, vaan toivotamme kaikille rauhallista itsenäisyyspäivää! Mutta sitten niihin tapahtumiin:

Smash weekly pe 8.12. 17.00-22.00 Kampuskappeli
Syyskauden loppu on lähes käsillä, mutta vielä on aikaa kerätä pisteitä! Tapahtumassa pelataan tuttuun tapaan Ultimatea ja Meleetä, ja myös vasta-alkajat ovat täysin tervetulleita. Saavu siis kappelille mäiskimään joko voittoa tavoitellen tai kaaosta kylväen.

Pikkujoulupeli-ilta to 14.12. 17.00–22.00 Turku-sali
Vuoden viimeinen peli-ilta pidetään pikkujoulun merkeissä Turku-salilla, joten tule paikalle pelaamaan, syömään pipareita ja juomaan glögiä. Peli-illassa pidetään myös ANC:n yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista, Paavon Perinteinen Pelimusavisa! Tässä terveiset Paavolta pelimusavisan sääntöjä koskien:
Pelimusavisa alkaa klo 18. Soitan visassa 15 kappaletta, johon menee n. 40 minuuttia. Sen jälkeen tarkistamme vastaukset yhdessä, mihin menee n. 30 minuuttia.
Osallistujien tehtävänä on tunnistaa peli, josta soitettu kappale on peräisin, sekä selittää tai määritellä missä osaa peliä kappale soi (intromusiikki, kenttä1, vesikenttä, pomotaistelu yms.). Pisteitä vastauksessa saa oikeasta pelisarjasta, pelin nimestä, sekä kappaleen nimestä tai määritelmästä. Jos yksikin näistä on oikein, saa pisteitä 3 viidestä, ja lisäpisteen saa muista oikein menneistä attribuuteista. Peliä ei siis tarvitse tunnistaa ollenkaan saadakseen hyvät pisteet. Lisäksi täysin väärästä vastauksesta voi anoa yhden pisteen, jos se on nokkela tai huvittava. Hankin voittajalle n.10 euron arvoisen palkinnon.
Musavisaan voi osallistua myös helpotetulla versiolla. Tällöin osallistuja saa paperiarkilla kaikki oikeat vastaukset satunnaisessa järjestyksessä. Tehtävänä on järjestää visan kappaleet soittolistalla kuultuun järjestykseen.
Vastaukset voidaan kirjoittaa paperille tai lähettää minulle discordin yksityisviestillä. Tuon paikalle paperia, mutta kyniä olisi tarpeellista tuoda esim. Terrakodilta.
Pelimusavisan soittolistaan on valittu tunnettuja klassikoita, jännittäviä yllätyksiä, huumoria ja toivottavasti miellyttävää musiikkiakin. Biisien lyriikat, tunnelma ja yleensä assosiaatiot voivat antaa vihjeitä oikeaan vastaukseen. Pyrkimyksenä on luoda viihdyttävä visa vaikkei lähdepelejä olisi pelannut yhtäkään.
Tervetuloa mukaan visalemaan ja viihtymään!

Smash weekly Secret Santa edition pe 15.12. 17.00–22.00 Kampuskappeli
Vuoden viimeinen Smash weekly on käsillä, ja täällä ratkaistaan syyskauden voittajat. Kauden päätöksen ja vuodenajan itsensä kunniaksi pelataan weekly jälleen Secret Santa -formaatilla, joten nyt testataan pelaajien taitoa hallita muita hahmoja kuin omiaan. Kaikki ovat tapahtumaan tervetulleita taitotasosta riippumatta, tämä weekly on nimenomaan sitä hauskanpitoa varten!

Päivystys ke 20.12. 17.00–22.00 Terrakoti
Vuoden viimeinen päivystys ja samalla ANC:n tämän vuoden viimeinen tapahtuma pidetään keskiviikkona, ja toivotamme kaikki tervetulleiksi hengailemaan ja nauttimaan toistensa seurasta (sekä tietty peleistä) vielä yhden kerran vuonna 2023.

Tämän jälkeen toivotamme teille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2024! Vanha hallitus kiittää kuluneesta vuodesta, ja uusi hallitus aloittaa heti tammikuun alussa ensimmäisessä päivystyksessä 3.1.!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *