Koneistamo 23

Loppu-lokakuun tapahtumat

Nyt se on viimein käsillä! Turun tämän vuoden suurin Smash-tapahtuma Koneistamo 23 alkaa ensi perjantaina! Ilmoittautuminen päättyy maanantaina, joten nyt viimeistään on aika käydä ilmoittautumassa osoitteessa https://www.start.gg/tournament/koneistamo-23/details. Tapahtuma on kaksipäiväinen, perjantaina 20.10. klo 17.00–22.00 Turku-salissa pelataan Ultimaten ja Meleen doubles-tiimiturnaukset ja lauantaina 21.10. klo 12.30–22.30 on molempien pelien yksilöturnaukset T-talolla. Lisätietoa ja muuta löytyy linkin takaa.

Koneistamo ei tietysti ole ainoa, mitä ANC:llä on lokakuun loppupuolella tiedossa, vaan muitakin tapahtumia toki löytyy:

Pre-Koneistamo treeni-ilta ke 18.10. 17.00–22.00 Terrakoti
Vaikka koneistamoviikolla ei olekaan tavallista weeklyä, kaikille Koneistamoa varten harjoitteleville (ja muille Smashista kiinnostuneille) pidetään ylimääräinen treeni-iltama Terrakodilla. Kaikki ovat tervetulleita erittäin matalalla kynnyksellä, tarkoitus on saada vähän lämpöä ja oppia viime hetken vinkit ennen isoa turnausta!

Smash weekly #200 ti 24.10. 17.00–22.00 Kampuskappeli
Heti Koneistamon jälkeen onkin tiedossa Turun kahdessadas Smash weekly, jonka kunniaksi tapahtumassa on luvassa erikoisohjelmaa! Tarkemmat tiedot tulevat myöhemmin, mutta kaikentasoiset smash-pelaajat, niin uudet kuin vanhatkin, ovat lämpimästi tervetulleita!

Päivystys ke 25.10. 17.00–22.00 Terrakoti
(Katsokaa nyt, kyllä täällä on muitakin kuin smashiin liittyviä tapahtumia.) Keskiviikkona on taas päivystyksen vuoro, jonne voi tulla pelailemaan, juttelemaan tai vain fiilistelemään yhdessä muiden kanssa. Tervetuloa!

Peli-ilta ti 31.10. 17.00–22.00 Turku-Sali
Lokakuun lopussa on vielä sopivasti tilaa peli-illalle, ja mikä olisikaan sopivampi ajankohta kuin itse pyhäinpäivä? Tule mukaan pelailemaan erilaisia videopelejä mitä ANC:n pelikirjastosta löytyy, tällä kertaa lisätyllä Halloween-teemalla!

Myöhemmin tulossa: Akateemisen Nintendopelaamisen SM-kisat 25.11.
Marraskuun loppupuolella pidetään vuotuiset Nintendopelaamisen SM-kilpailut, jossa pelaajien kyvyt haastetaan erilaisissa salassapidettävissä turnauspeleissä. Lisätietoja tulee myöhemmin, mutta kannattaa laittaa kalenteriin jo nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *