Luigi's Mansion

Lokakuussa tapahtuu

Loistavaa lokakuuta kaikille! Nyt kun ilmat alkavat viiletä ja päivät ovat sateisia, mikä olisikaan mukavampaa kuin istua sisällä pelaamassa videopelejä yhdessä muiden kanssa? Tässä kuussa on tiedossa seuraavaa:

Smash weekly pe 6.10. 17.00-22.00 Kampuskappeli
Weeklyt palaavat viimein vanhalle tutulle Kampuskappelille! Jos kappeli ei ole ennestään tuttu, löydät sen sisäänkäynnin menemällä Ylioppilastalo B:n ja Proffan kellarin edessä sijaitsevalle pihalle ja jatkamalla hieman oikealle pyöräparkkien ohi, mutta ennen päiväkotia. Tunnistat paikan ANC:n kyltistä, joka on pihalla odottamassa. Tapahtumassa pelataan tuttuun tapaan Ultimatea ja Meleetä, ja kaiken tasoiset pelaajat vasta-alkajista lähtien ovat tervetulleita! Ennakkoilmoittautuminen (suositeltu) ja lisätietoa löytyy tästä linkistä: https://smash.gg/ancweekly

Päivystys ke 11.10. 17.00–22.00 Terrakoti
Final Fantasy X -striimi jatkuu, tulkaa katsomaan paikan päälle tai ANC:n twitchissä: https://www.twitch.tv/academicnintendoclub! Lisäksi päivystyksessä sama rento meininki, jonne voi tulla pelailemaan tai juttelemaan peleistä yhdessä muiden kanssa kuka tahansa. Tervetuloa!

Smash weekly to 12.10. 17.00–22.00 Kampuskappeli
Weeklyissä tuttu kasuaalisen kilpailullinen meininki, halusitpa olla kaikista paras tai vain pitää hauskaa kavereiden kanssa, tänne kannattaa tulla! Ennakkoilmoittautumislinkki tulee taas päivää-paria ennen.

Koneistamo 23 pe 20.10. 17.00–22.00 Turku-Sali & la 21.10. 12.30–22.30 T-talo
Syksyn suurin Smash-tapahtuma (Turussa) on pian täällä! Perjantaina pelataan Ultimaten ja Meleen doubles-tiimiturnaukset Turku-salissa, ja lauantaina ovat vuorossa molempien pelien yksilöturnaukset T-talolla. Paikalle tulevat Suomen Smash-yhteisön parhaista parhaimmat, joten jos Smash kiinnostaa edes hitusen, tätä tapahtumaa et halua missata! Ilmoittautuminen (auki 16.10. saakka!), hinnasto, palkinnot ja muut tiedot löytyvät täältä: https://www.start.gg/tournament/koneistamo-23/details

Smash weekly #200 ti 24.10. 17.00–22.00 Kampuskappeli
Heti Koneistamon jälkeen onkin tiedossa Turun kahdessadas Smash weekly, jonka kunniaksi tapahtumassa on luvassa erikoisohjelmaa! Tarkemmat tiedot tulevat myöhemmin, mutta kaikentasoiset smash-pelaajat, niin uudet kuin vanhatkin, ovat lämpimästi tervetulleita!

Päivystys ke 25.10. 17.00–22.00 Terrakoti
Keskiviikkona on taas päivystyksen vuoro, jonne voi tulla pelailemaan, juttelemaan tai vain fiilistelemään yhdessä muiden kanssa.

Peli-ilta ti 31.10. 17.00–22.00 Turku-Sali
Lokakuun lopussa on vielä sopivasti tilaa peli-illalle, ja mikä olisikaan sopivampi ajankohta kuin itse pyhäinpäivä? Tule mukaan pelailemaan erilaisia videopelejä mitä ANC:n pelikirjastosta löytyy, tällä kertaa lisätyllä Halloween-teemalla!

Myöhemmin tulossa: Akateemisen Nintendopelaamisen SM-kisat 25.11.
Marraskuun loppupuolella pidetään vuotuiset Nintendopelaamisen SM-kilpailut, jossa pelaajien kyvyt haastetaan erilaisissa salassapidettävissä turnauspeleissä. Lisätietoja tulee myöhemmin, mutta kannattaa laittaa kalenteriin jo nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *