[K15] Akiba Meido Sensou

Päivämäärä: perjantai 24/05/2024
Aika: 17:00 – 23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

On vuosi 199X. 17-vuotias Nagomi ja 35-vuotias Ranko saapuvat Akihabaraan tarkoituksenaan palvella iloisesti meido-kahvilassa. Molemmilla on kuitenkin esteitä uralla; Iän lisäksi Rankoa painaa häkkilinnun jurot käytöstavat, kun taas Nagomi kammoksuu tappamista ja väkivaltaa. Niin taisi jäädä mainitsematta, että tässä sarjassa sisäkkökahvilat kilpailevat asiakkaista verisissä reviirisodissa. Ottakaa omat valotikkunne sekä nyrkkirautanne mukaan ja muistakaa taikasanat: Moe Moe kuyn!
https://myanimelist.net/anime/52193/Akiba_Meido_Sensou

Kokoonnumme Terrakodilla kello 17:00 ja anime alkaa kello 18:00.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.