Senpain hengailuilta – Senpai Hangout

Päivämäärä: lauantai 10.8.2019
Aika: 16:00-23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Istutaan alas rupattelemaan animesta, mangasta ja miksei kaikesta muustakin. Eväitä voi ottaa mukaansa. Saattaapi olla, että laitetaan karaokekin pystyyn siinä sivussa. Senpain laaja mangakirjasto on käytettävissä koko tapahtuman ajan ja valaistus pidetään päällä, joten paikalle voi saapua myös ihan vain lueskelemaan. Ovet aukeavat kello 17:00.

Facebook


Date: Saturday 10.8.2019
Time: 16:00-23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

Let’s sit down and talk about anime, manga, and whatever comes to mind. You can bring snacks with you if you will. We might even sing a little anime karaoke on the side too. Senpai’s huge manga library is also in use, and we’ll keep lights on all night, so you can just arrive and read some. Doors open at 17:00.

Facebook

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.