Attack on Titan season 3, part 2

Päivämäärä: Perjantai 26.7.2019
Aika: 17:00-
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. krs.

On koittanut aika Attack on Titanin kolmannen tuotantokauden toiselle puolikkaalle! Katsotaan kolmannen tuotantokauden toinen puolikas muiden senpailaisten kanssa. Ovet aukeavat viideltä ja sarjaa aletaan katsoa tuntia myöhemmin. Kauden jo tässä kohtaa nähnyt tiedottaja voi kommentoida sen verran, että ai että kun on hyvä sarja.

My Anime List
Facebook

******

Date: Friday 26.7.2019
Time: 17:00-
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

It’s time for the second half of the third season of Attack on Titan! We’ll see all of the latter half of the third season together with other Senpai members. Doors open at 17:00 and we’ll begin with Attack on Titan one hour later. As the spokesperson who’s already seen this, I’ll just say that wow, what a series.

My Anime List
Facebook

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.