Animal Crossing summer

Kesäkuussa tapahtuu

Oikein aurinkoista kesänalkua kaikille! Nyt kun useimmilla ovat lomat alkaneet ja ilmat lämpenevät pikkuhiljaa, mikä olisikaan mukavampi tapa nauttia kesästä kuin pelejä pelaamalla ja muiden seurasta nauttimalla. ANC:n osalta peli-illat ja smashliiga tosin jäävät pienelle kesätauolle, mutta ei hätää, sillä vastineeksi päivystyksiä on sitäkin enemmän. Kyllä, ainakin kesäkuun ajaksi päivystykset siirtyvät viikottaisiksi tapahtumiksi.

Saavu siis pelailemaan korttia, smashia tai mitä mielesi tekeekään (saa myös vain tulla juttelemaan tai hengailemaan kasuaalisti) terrikselle joka keskiviikko:
7.6. (Tänään!)
14.6.
21.6.
28.6.
Päivystykset ovat tuttuun tapaan klo 17.00–22.00 Terrakodilla.

Myös muita tapahtumia on tiedossa myöhemmin kesällä, kuten jo hieman aiemmin mainostettu Täytyy mennä vauhdikkaasti -speedruntapahtuma 15.7. Terrakodilla. Jos pelien pelaaminen nopeasti kiinnostaa, liity ANC:n discord-serverille (https://discordapp.com/invite/PEEtRGt) ja ota itsellesi @speedrunnaaja -rooli. Jos haluat tulla runaamaan tapahtumaan, ilmoittaudu tästä linkistä: https://forms.gle/Tvxjw9rGJ21Dr2E88 (aikaa 9.7. asti).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *