Yoshi laying an egg

Huhtikuun hulinat

Hyvää aikaista pääsiäistä kaikille! Kevät on jo pitkällä, mutta lumi pysyy maassa ja niin myös ANC:n tapahtumat kalenterissa. Tässä kuussa on tiedossa seuraavaa:

Smash weekly ti 4.4. 17.00–22.00 Kampuskappeli

Huomenna mäiskitään jälleen Ultimaten ja Meleen parissa! Tuttuun tapaan Ultimate-turnaus alkaa 17.30 ja Melee 19.30, ja jossain kohtaa iltaa pidetään myös aloittelijoille suunnattu phoenix-bracket, joten kaiken tasoisille pelaajille löytyy tekemistä. Ilmoittautua voi ANC:n discordin smashliiga-kanavalla tai tästä linkistä

Super Mario -elokuvan ensi-ilta to 6.4. 18.00 Kino Diana

Super Mario -elokuva saapuu viimein elokuvateattereihin, ja tarkoitus olisi mennä katsomaan sitä Kino Dianaan yhdessä ensi-iltapäivänä kello 18.00. Näytöksessä on elokuvan englanninkielinen versio. Lisätietoa: https://www.kinodiana.fi/filmer/the-super-mario-bros-movie-orig/

Smash weekly ti 11.4. 17.00–22.00 Kampuskappeli

Weeklytouhut jatkuvat ja panokset sen kuin kovenevat kevään loppua kohden! Tervetuloa jatkamaan grindausta Smash Ultimaten ja Meleen kimpussa!

Päivystys ke 12.4. 17.00–22.00 Terrakoti

Halusitpa sitten läiskiä korttia tai hakata (lisää) Smashia, päivystykseen on aina mukava tulla pelailemaan, hengailemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Splatoon 3 pelisessio su 16.4. 16.00 Discord

Maali räiskyy jälleen ANC:n discordissa, kun säännöllisen epäsäännölliset Splatoon 3 nettipelisessiot tekevät paluun! Liittyä mukaan taistoon voi ANC:n discord-serverin pelichatti-1 kanavalla.

Peli-ilta ti 18.4. 17.00–22.00 Turku-sali

Huhtikuun peli-ilta on tiistaina, ja tällä kertaa olisi tiedossa pitkään toivottu Mario Kart -turnaus! Saapukaahan siis kaikki kilpa-ajon ystävät ottamaan mittaa toistanne ja selvittämään, kuka on driftaamisen kuningas ja kuka saa sinisestä kilvestä juuri ennen maaliviivaa! Turnaukseen (ja peli-iltaan tietty) on vapaa pääsy.

Smash weekly pe 21.4. 17.00–22.00 Kampuskappeli

Smashin ystäville ei tylsää tule, weeklyt ovat nimittäin edelleen osa arkea (tässä tapauksessa tosin perjantaina). Saavu siis paikalle näyttämään taitosi ja vaikka tuhoamaan bracketti siinä sivussa.

Päivystys ke 26.4. 17.00–22.00 Terrakoti

Loppukuun päivystyksessä jatkuu sama mukava meininki mihin päivystyksissä ollaan totuttu, tule siis mukaan pelaamaan ja puhumaan peleistä mukavassa seurassa.

Smash weekly pe 28.4. 17.00–22.00 Kampuskappeli

Ja vielä yksi weekly tässä kuussa, sekin perjantaina. Pelataan Ultimatea ja Meleetä, kaikki tervetulleita jne.

Lisäksi tässä kohtaa voi alkaa jo mainostaa Turun suurinta Smash-tapahtumaa Koneistamo 22:a joka pidetään 27.5. Sinne vähintään on kaikkien pakko tulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *