Etusivu

Turun Science Fiction Seura ry (TSFS) on Suomen vanhin scifin, fantasian ja muun spekulatiivisen fiktion harrastajien yhdistys.

TSFS:n toiminta keskittyy Terrakodille, Turun yliopiston kupeessa sijaitsevalle toimistolle, jonka se jakaa viiden muun harrastajayhdistyksen ja näiden muodostaman kattojärjestön Terrakoti ry:n kanssa.

TSFS:n toiminnan ydin on joka torstai klo 17 alkaen järjestettävä Varjomafia (linkki vie sisarseuran Tutkan sivuille). Varjomafia on vapaamuotoinen hengailuilta Terrakodilla. Samassa paikassa tapahtuu myös suurin osa muusta seuran livenä järjestettävästä toiminnasta. TSFS:llä ja Tutkalla on lisäksi yhteinen Varjisjuttuja-Discord-palvelin, jonne kaikki yhdistysten toiminnasta kiinnostuneet asuinpaikasta riippumatta ovat tervetulleita liittymään.

Seuran jäsenet saavat Spin-lehden lisäksi lainausoikeuden TSFS:n ja Tutkan laajaan sf/f-kirjastoon sekä jäsenalennuksia useista turkulaisista liikkeistä.

TSFS toimii aktiivisesti suomalaisessa fandomissa, myöntää vuosittain Atorox-palkinnon edellisen vuoden parhaalle scifi- tai fantasianovellille ja on yksi Nova– ja Noviisi-kirjoituskilpailujen järjestäjistä.

Ajankohtaista

Spin-päivä

Toimituksen tutustumis- ja esittelypäivä etäyhteyksin 5.8.2023. Avoin kaikille uusille ja vanhoille kiinnostuneille! Ennakkoilmoittautuminen, määräaika 4.8. Lisätietoa

Terracon

Terracon on Ylioppilastaloilla Turussa 12.8.2023 järjestettävä yhden päivän tapahtuma. Tapahtumaan suunnitellaan ohjelmaa laajalla skaalalla animesta ja mangasta roolipeleihin, konsolipeleistä scifiin ja fantasiaan. Tapahtuman järjestää Terrakoti ry -kattojärjestö.

Con on pääsymaksuton, alkoholiton ja avoin kaikille. Lisätietoa tapahtuman nettisivuilla.

Nova 2023

TSFS:n, Tutkan ja Stk:n Nova-spefinovellikilpailun palkinnot on jaettu. Voiton vei Isto Niemi novellilla Kuin sadepisara poskella. Lisätietoa ja kymmenen kärki

Atorox 2023

Atorox-pää jaettiin Finnconissa ja tällä kertaa sen kotiin vei Anssi Vartiainen novellista Hyödyttömän tavaran puoti (Portti 2/22) . Lisätietoa ja kymmenen kärki