Terrakoti

Terrakoti

Mikä on Terrakoti?

Terrakoti on viiden nörttikulttuuriseuran ja niiden kattojärjestön yhteinen toimisto ja olohuone, joka sijaitsee Ylioppilastalo B:n katutasossa. Terrakodilta löydät muita nörttikulttuurista kiinnostuneita, oli sitten juttusi scifi- ja fantasia, rooli-, strategia- tai konsolipelaaminen tai japanilainen populaarikulttuuri, tai vaikka kaikki edellä mainituista! Terrakodilla sinun ei tarvitse olla tietoviisas nörttikulttuurin asiantuntija, vaan mukaan mahtuvat kaikki toiminnasta kiinnostuneet.

Terrakodin viisi seuraa ovat kattojärjestö Terrakoti ry:n lisäksi Academic Nintendo Club eli ANC, Turun anime- ja mangaseura Senpai, Turun Science Fiction Seura eli TSFS, Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti eli Tutka ja Turun yliopiston rooli- ja strategiapeliseura Tyrmä. Seurat järjestävät kukin omalle kulttuurialalleen sopivaa toimintaa, mutta toisinaan myös yhteistapahtumia. Seuroilla on toimistollaan omaan toimintaansa liittyviä kirjastoja, joista jäsenistö voi lainata materiaalia. Opiskelu Turun yliopistolla ei ole edellytys toimintaan osallistumiselle. Toimistollemme ovat tervetulleita kaikki ikään ja identiteettiin katsomatta.

Kulkuohjeet

Terrakoti sijaitsee Ylioppilastalo B:n katutasossa osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4–6, Turun kauppakorkeakoulua vastapäätä. Rakennuksen pihalle tultaessa Proffan Kellari -baari jää vasemmalle ja oikean käden puolella ovat jäte- ja pyöräkatokset sekä Kampuskappeli. Oikean sisäänkäynti on vihreässä seinässä ja sen yläpuolella on kyltti, jossa lukee: Osakuntasali ja B-talon 1. kerros. Ovesta sisään tultaessa edessä on T-risteys, josta jatketaan oikealle käytävään. Terrakodin pääovi on Osakuntasalin jälkeen ensimmäinen ovi vasemmalla. Sen tunnistaa Terrakoti-kyltistä ja yhdistysten logoista.

Kartta Terrakodin ympäristöstä