Viiden turkulaisen nörttikulttuuriseuran tukikohta
Mikä on Terrakoti?
Mikä on Terrakoti?

Mikä on Terrakoti?

Terrakoti on kuuden eri nörttikulttuuriseuran yhteinen toimisto ja olohuone, joka sijaitsee Ylioppilastalo B:n katutasossa. Terrakodilta löydät muita nörttikulttuurista kiinnostuneita, oli sitten juttusi scifi- ja fantasia, rooli -, strategia – tai konsolipelaaminen tai japanilainen populaarikulttuuri, tai vaikka kaikki edellä mainituista! Terrakodilla sinun ei tarvitse olla tietoviisas nörttikulttuurin asiantuntija, vaan mukaan mahtuvat kaikki toiminnasta kiinnostuneet.

Terrakodin kuusi seuraa ovat: Academic Nintendo Club eli ANC, Föreningen för underliga intressen vid Åbo Academi eli FUI, Turun anime- ja mangaseura Senpai, Turun Science Fiction Seura eli TSFS, Turun Yliopiston tieteiskulttuurikabinetti eli Tutka ja Turun yliopiston rooli- ja strategiapeliseura Tyrmä. Seurat järjestävät kukin omalle kulttuurialalleen sopivaa toimintaa, mutta järjestävät myös toisinaan yhteistapahtumia. Seuroilla on toimistollaan omaan toimintaansa liittyviä kirjastoja, joista jäsenistö voi lainata materiaalia. 

Terrakoti sijaitsee Turun yliopiston ylioppilastaloilla, mutta opiskelu yliopistolla ei ole edellytys toimintaan osallistumiselle. Toimistollemme ovat tervetulleita kaikki ikään ja identiteettiin katsomatta.

Terrakodin tapahtumista saa tietoa tältä sivulta löytyvästä kalenterista. Kullakin seuralla on myös omat tiedotuskanavansa, jotka löytyvät näiden omilta sivuilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.