Terrakodin avoimet ovet 2. – 6.9.

Tänä vuonna Terrakodin avoimet ovet järjestetään 2.-6.9. Ideana on, että uudet opiskelijat ja muut kiinnostuneet voivat tuolloin tulla pistäytymään toimistolla ja tutustumaan yhdistysten toimintaan.

Tänä vuonna päivät on jaettu seurojen kesken seuraavasti niin, että maanantaina päivystysvastuu on Tyrmällä, keskiviikkona Senpailla, torstaina Tutkalla ja TSFS:llä ja perjantaina ANC:llä. Tiistai on seurojen yhteispäivä, ja tuolloin järjestetään myös yliopiston avajaiskarnevaalit.

Voit tulla vierailemaan toimistolla mikä päivä tahansa. Mikäli sinua kuitenkin kiinnostaa erityisesti jonkin seuran toiminta, kannattaa käynti ajoittaa päivään jolloin sillä on päivystysvastuu. Ovet ovat auki klo 12–17.

Lisäksi tiistaita lukuun ottamatta joka päivä järjestetään päivystävän seuran toimesta uusille suunnattua normaalitoimintaa kello viidestä eteenpäin. Jos joku Terrakodista tietoinen ei ole vielä lainkaan ehtinyt käydä paikan päällä, nyt onkin oiva tilaisuus korjata asia.

Samaan aikaan Terrakodin avointen ovien kanssa järjestävät omansa samalla käytävällä toimivat Satakuntalais-Hämäläinen osakunta sekä Savo-Karjalainen Osakunta.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4. (Siinä Proffan kellarin naapurissa.) Etsi vihreästä seinästä kyltti “Osakuntasali ja B-talon 1. kerros”, kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Luonnollisesti useampikin seuroista on edustettuna Study in Turku -tapahtumassa (torstaina 29.8. klo 10-16 ICT City) ja edellä mainituilla Turun yliopiston avajaiskarnevaaleilla (tiistaina 3.9. klo 12-14 Alakampus).

Terrakodilla toimivat:

Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti (Tutka)
Turun Science Fiction Seura (TSFS)
Turun yliopiston rooli- ja strategiapeliseura Tyrmä
Turun anime- ja mangaseura Senpai
Academic Nintendo Club (ANC)
Föreningen för underliga intressen vid Åbo Akademi (FUI)

Lisätietoa:
http://terrakoti.net

Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *