Mario Kart

Alkavan viikon tapahtumat

Mukavaa sunnuntaita kaikille! (Tai mikä päivä nyt onkaan milloin luet tätä) ANC:llä on seuraavaksi viikoksi tiedossa seuraavaa:

Splatoon 3 pelisessio su 16.4. (TÄNÄÄN) 16.00 Discord

Maali räiskyy tänään ANC:n discordissa, sillä on jälleen aika pelata Splatoonia netissä kavereiden kanssa! Liittyä mukaan taistoon voi ANC:n discord-serverin pelichatti-1 kanavalla.

Peli-ilta ti 18.4. 17.00–22.00 Turku-sali

Tiistaihin sijoittuvassa huhtikuun peli-illassa on tiedossa pitkään toivottu Mario Kart -turnaus, joten saapukaahan siis kaikki kilpa-ajon ystävät ottamaan mittaa toistanne sarjan suosituimmissa peleissä. Turnaus aloitetaan noin kello 18.00 ja siihen (kuten myös tapahtumaan) on kaikilta vapaa pääsy. Ilmoittautumista ei tarvita, kunhan olette ajoissa paikalla! Tiistaina nähdään, kuka onkaan driftaamisen kuningas ja kuka saa sinisestä kilvestä juuri ennen maaliviivaa!

Smash weekly pe 21.4. 17.00–22.00 Kampuskappeli

Perjantaina olisi taas weeklyä luvassa, peleinä tutut Melee ja Ultimate. Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita, joten saavu siis paikalle näyttämään taitosi ja vaikka tuhoamaan bracketti siinä sivussa. Turnaukseen voi ilmoittautua discord-serverin smashliiga kanavalla tai tästä linkistä, kunhan se saadaan sinne päivitettyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *