Marraskuun mainiot meiningit

Matkatessamme mustimpaan syksyyn tuo pelien ja ihmisten tuike valoa pimeimpäänkin päivään. Saavu siis ANC:n tapahtumiin näitä hakemaan.

Smash-weekly to 3.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Turussa saatiin juuri pakettiin isompi turnaus, mutta halukkaille on toki tarjolla vielä lisää mässiä. Leikkimieliset turnaukset peleistä SSBM ja SSBU. Paikalle saa tulla toki vain katselemaankin.

Splatoon netplay su 6.11. klo 16.00 Discord
Splatoon 3:sta on ANC:llä nautittu olan takaa, ja niin nautitaan marraskuussakin. Pelit tapahtuvat discordpalvelimen teksti- ja äänikanavilla pelichatti-1. Tarkoitus on ensisijaisesti järjestää omia Private Battle -sessioita, mutta peluutettu ollaan myös niin yhteistyöhenkistä Salmon Runia, sekä normaaleja Turf War ja Anarchy Open -jonoja. Osallistuminen vaatii oman konsolin, pelin sekä Nintendo Switch Online -jäsenyyden. Discordissamme lisätietoja tapahtumasta!

Päivystys ja hallitusesittely ke 9.11. klo 17.00 Terrakoti
Päivytyksissä ANC kokoontuu hengailemaan, pelailemaan mitä vaan ja muuten vain nautiskelemaan. Rentoa ja mukavaa puuhaa. Tällä kertaa esittelemme lisäksi hallituksen pestejä ja toimenkuvaa yhdistystoiminnasta kiinnostuneille.

Smash-weekly to 10.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Viikottainen smashäys jatkuu. Jahtaat sitten kokonaista turnausvoittoa tai vain tiukkoja matseja muita aloittelijoita vastaan, niin täältä voit sen hyvinkin löytää.

Marraskuun peli-ilta su 13.11. klo 17.00 Turku-sali
Peli-illoissa kansa pääsee tutustumaan ANC:n suureen pelikirjastoon, joka kattaa alan klassikoita 90-luvun aluilta nykyhetkeen. Paikalta voi myös löytyä lauta- ja korttipelejä, seuraleikkejä ja muuta huvittavaa. Älä jää paitsi hauskanpidosta.

Smash-weekly to 17.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Weeklyt jatkuvat.

Splatoon netplay su 20.11. klo 16.00 Discord
Maalin ammuskelu jatkuu. Liittykää seuraan.

Smash-weekly ma 21.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Kuun lopun weeklyt osuvat maanantaille. Kuinka mukavaa, että ”viikon pahimpaan päivään” mahtuu jotain näin rattoisaa.

Syyskokous ja päivystys ke 23.11. klo 17.00 Terrakoti
Rentoa hengailua pelien parissa taas tiedossa. Koska tämä on ensimmäinen päivystys uusimpien Pokemon-pelien julkaisun jälkeen, on tämä mitä parahin mahdollisuus ilmestyä paikalle oman vehkeensä kanssa ja nauttia pelin moninpeliominaisuuksista. Samassa yhteydessä pidetään yhdistyksen syyskokous, joten kaikki yhdistystoiminnasta kiinnostuneet paikalle tänne ja vetämään ANC:tä ensi vuonna.

Nintendon pelaamisen SM-kisat la 26.11. klo 12.00 Osakuntasali
ANC:n vuoden kohokohta! Jo yli kymmenen vuoden ajan ANC on järjestänyt SM-kisoja, joissa etsitään maan parasta Nintendon pelaajaa. Kaikki osallistujat ottavat toisistaan mittaa valikoimassa salassa pidettyjä turnauspelejä, joista parhaat pääsevät pudotuspeleihin, kunnes vain yksi on jäljellä. Tänä vuonna kisat ovat kahden hengen joukkueissa. Tapahtumasta tulee vielä erikseen isompi tiedoite kanavillamme.

Splatoon netplay su 27.11. klo 16.00 Discord
Kuun viimeinen Splatoon. Liity toki joukkoon!

Smash-weekly ma 28.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Kuun viimeinen mäsliiga.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *