Akateemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat la 27.11

Tervetuloa vuoden hauskimpaan ja juhlallisimpaan turnaukseen, kun Akateemisen Nintendon pelaamisen Suomen mestaruudesta kisataan jo 12. kertaa! Tälläkin kertaa kisat pidetään kaksi vuotta sitten hyväksi havaitussa Turun ylioppilastalo B:n kotoisissa tiloissa (Osakuntasali + Terrakoti).

Turnauksessa pelaajat kamppailevat erilaisissa peleissä monilla Nintendon laitteilla. Kisapelit ovat tarkoin varjeltu salaisuus, eikä niitä paljasteta ennen turnauksen alkua. Pelaajilta siis vaaditaan kykyä omaksua uusia pelejä – taikka klassikkojen tuntemusta. Kisat pidetään tänä vuonna yksilöturnauksena. Paikan päällä voi myös pelailla vapaasti ANC:n pelivalikoimasta löytyviä pelejä sekä kannustaa kisaajia.

Turnaus alkaa klo 14, joten pyri olemaan paikalla ennen sitä. Ilmoittautua voi smash.gg-linkin kautta tai paikan päällä. Ole nopea, sillä turnauksessa on tilaa vain 50:lle pelaajalle. Turnaus alkaa karsintavaiheella, jossa jokainen pelaa kolme tai neljä karsintapeliä. Näiden tulosten perustella 16 parhaiten sijoittunutta etenee pudotuspeleihin, joissa peli vaihtuu joka kierroksella. Turnauksen odotetaan loppuvan noin klo 20-21.

Vallitsevan epidemiatilan takia pidäthän erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, sekä pyri pitämään metrin turvaväli kanssapelaajien kanssa. Mikäli sinulla on flunssaoireita, ethän saavu tapahtumaan. Tapahtumassa on myös kasvomaskisuositus, joten käytättehän maskia tapahtumassa, mikäli mahdollista.

Tapahtuma on ilmainen, päihteetön ja avoin kaikille.

Ilmoittautuminen: smash.gg/SM2021

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/18w9G6bRa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *