Akateemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat 16.11.2019 @ B-talo

Akatemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat ovat täällä taas! Tule sinäkin testaamaan taitosi ja tavoittelemaan mestaruutta tässä tiukkaakin tiukemmassa turnauksessa!

Tänä vuonna kisat pidetään Ylioppilastalo B:n tiloissa, tarkemmin sanottuna Osakuntasalissa ja Terrakodilla. Pääsy- tai osallistumismaksuja ei peritä, joten paikalle kannattaa ehdottomasti ilmestyä vähintäänkin seuraamaan kisoja ja nauttimaan tunnelmasta. Paikalle voi tulla myös pelailemaan vapaasti ANC:n pelivalikoiman parissa.

Tänä vuonna mestaruuskisat järjestetään pariturnauksena, joten ykkössijaa voi tulla tavoittelemaan kaverin kanssa. Paikalle voi toki tulla yksinkin, sillä kisatoverin saattaa löytää myös paikan päältä.

Ovet avataan klo 13, joten paikalle voi tulla hyvissä ajoin ennen klo 14 alkavia alkukarsintoja. Alkukarsinnoissa jokainen pari pelaa kolme karsintapeliä. Alkukarsintojen tulosten perusteella 16 parhaiten sijoittunutta paria etenee pudotuspeleihin, joissa peli vaihtuu joka kierroksella. Kisojen odotetaan loppuvan klo 19-21 välillä. Kisojen lopullisena palkintona on himoittu akateemisen Nintendon pelaamisen Suomen-mestarin titteli. Kisapelit paljastetaan vasta paikan päällä, mutta kaikki pelataan Nintendon konsoleilla.

Ilmoittautumisen voi hoitaa kisapaikalla. Kisoihin mahtuu kuitenkin enintään 64 osallistujaa (eli 32 paria), joten varminta on ilmoittautua jo etukäteen kisojen smash.gg-sivuilla.

Tapahtuma on ilmainen, päihteetön ja avoin kaikille. Tervetuloa mukaan, ja onnea turnaukseen!

Facebook-tapahtuma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *