SM-kisat 2018

Akateemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat 17.11.

Akatemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat ovat vihdoin täällä taas! Tule sinäkin testaamaan taitosi ja tavoittelemaan mestaruutta tässä tiukkaakin tiukemmassa turnauksessa. Pääsy- tai osallistumismaksuja ei peritä, joten paikalle kannattaa ehdottomasti ilmestyä vähintäänkin seuraamaan kisoja ja nauttimaan tunnelmasta.

Tarkempia yksityiskohtia kisojen luonteesta jaetaan vielä tulevan kuukauden mittaan, mutta kisojen kaava on vanha tuttu ja turvallinen: päivän mittaan kamppaillaan paremmuudesta lukuisissa Nintendo-laitteilla pelattavissa peleissä, ja illan tullen pelaajien joukosta seulotaan finaaliotteluun kaikkein kovimmat Nintendo-taiturit tavoittelemaan mestarin titteliä.

Kisat järjestetään tänäkin vuonna HIVEssä, Turku Game Hubissa, joka sijaitsee Pharma Cityn kolmoskerroksessa osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 4, Turku
www.facebook.com/turkugamehub

Tapahtuma alkaa klo 12:00, ja alkukarsinnat pyöräytetään käyntiin kello 14:00. Finaalikierrokselle päästään yleensä vasta iltamyöhällä, joten osallistujien kannattaa varata koko päivä kisailulle.

Tervetuloa mukaan, ja onnea turnaukseen!

Facebook-tapahtuma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *