Terracon

Terracon

Mikä ihmeen Terracon?

Terracon on uudentyyppinen turkulainen tapahtuma, jonka tavoitteena on tarjota ohjelman ohella tietoa paikallisista harrastusmahdollisuuksista scifin, fantasian, animen, mangan sekä rooli- ja videopelaamisen alalta. Ensisijaisesti tapahtuman tavoitteena on kuitenkin antaa kävijöilleen tilaisuus tavata muita aiheesta kiinnostuneita harrastajia.

Terraconin järjestää kuusi turkulaista harrastajaseuraa, jotka vaikuttavat Terrakotina tunnetulla kerhotilalla Ylioppilastalo B:ssä. Osaltaan tapahtuman tavoitteena onkin tarjota tietoa yhdistysten toiminnasta ja vinkkejä siitä, mitä Turun harrastajakentällä on kiinnostuneille tarjota.

Terracon järjestetään Turun keskustan tuntumassa sijaitsevalla Kårenilla (Hämeenkatu 22) lauantaina 5.4. klo 10-16. Terraconiin ovat tervetulleita kaikenikäiset oudosta kulttuurista kiinnostuneet, ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Samaan aikaan Terraconin kanssa järjestetään pelitapahtuma Conklaavi (T-talo, Vanha Hämeentie 29). Conklaavin järjestää Terrakodilla toimiva Tyrmä ry. ja myös toinen Terrakotiseura eli ANC on tapahtumassa mukana. Terraconin kävijät pääsevät sunnuntaina Conklaaviin puoleen hintaan.

Terraconin järjestävät: