Terrakoti

Terrakodin hörhölistat


Terrakodilla eli Turun yhteisessä hörhöpesässä toimii kuusi harrastajaseuraa, joista lähes kaikilla on oma sähköpostilistansa. Listoilla tiedotetaan seurojen toiminnasta, mutta myös muusta aiheeseen liittyvästä.

Koska ketään ei liitetä tällä hetkellä listoille automaattisesti ja monesti niille liittyminen on kynnyksen takana, on Terrakodin sekä sivuavien seurojen liittymissivujen osoitteet kerätty alle.

Tutkan (Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti) lista on listoista aidioimmin paikallinen ja seuran järjestämään toimintaan keskittyvä, siinä missä TSFS:n (Turun Science Fiction Seura) listalla tiedotetaan myös siitä, mitä muun Suomen fandom-kentässä tapahtuu.

Terrakodilla vuoteen 2012 toimineen STk:n (Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat) lista keskittyy nimensä mukaisesti kirjoittajia kiinnostaviin uutisiin ja Senpain (Turun anime- ja mangaseura) sekä Tyrmän (Turun yliopiston rooli- ja strategiapeliseura) listat näiden seurojen järjestämästä toiminnasta tiedottamiseen.

Tämän lisäksi kannattaa mainita TSFS:n ylläpitämä lista "Scifi", joka on kaikkien Suomen scifi- ja fantasiaseurojen aktiivien yhteinen tiedotuslista.

Sähköpostilistoille liittyminen ei edellytä seurojen jäsenyyttä. Listoilta poistuminen tapahtuu saman sivun kautta.

Poikkeuksen tässä muodostaa FUI (Föreningen för underliga intressen), jonka sähköpostilistalla voivat olla vain jäsenet. Löydät lisätietoa seuran kotisivujen kautta.


Tutka
https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/tutka-jasenet

TSFS
http://tsfs.fi/mailman/listinfo/tsfs_tsfs.fi

Tyrmä
https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/tyrma

Senpai
https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/tas

ANC
https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/anc

STk
https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/stk

Scifi
http://tsfs.fi/mailman/listinfo/scifi_tsfs.fi