Terrakoti

Päivystykset ja muu hengaus


Terrakodilla on kaikille avoin päivystys maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17-18. Päivystyksissä seurojen jäsenet voivat lainata aineistoa seurojen kirjastoista, lukea scifi-lehtiä ja -kirjoja sekä tavata muita turkulaisia samanhenkisiä harrastajia. Uudet kävijät voivat liittyä seurojen jäseneksi tai tutustua toimintaan muuten vain. Pyhäpäivisin toimistolla ei ole päivystystä.

Tällä hetkellä toimiston päivystykset on jaettu niin, että maanantaipäivystykset hoitaa Tyrmä, keskiviikkopäivystykset FUI ja ANC, ja torstaipäivystykset TSFS ja Tutka. Kävijälle tämä näkyy selkeimmin siinä, että roolipelaamisesta kiinnostunutta seuraa etsivät löytävät sitä varmimmin toimistolta maanantaisin, konsolipelaamisesta tai ruotsinkielisestä seurasta kiinnostuneet keskiviikkoisin, ja scifi- ja fantasiahenkistä seuraa etsivät torstaisin.

Torstaisin kävijät voivat myös jäädä hengaamaan kätevästi kuudesta eteenpäin järjestettävään Varjomafiaan. Kyseessä on toimistolla joka torstai kuudesta eteenpäin järjestettävä hengailu- ja keskusteluilta. Se tarjoaa mukavista sohvista pitäville tai baari-ikäistä nuoremmille sf/f-faneille mahdollisuuden tavata toisiaan samanhenkisen seuran ja teekupposen merkeissä. Perusideana on nauttia seurasta ja puhua kaikesta oudosta maan ja Gallifreyn välillä.

Varjomafiaan voivat ottaa osaa kaikki scifistä, fantasiasta ja muusta kummallisesta kiinnostuneet, ikään tai seuraan katsomatta. Se muodostaakin olennaisen osan Terrakodin arjesta sekä sitä järjestävien Tutkan ja TSFS:n sosiaalisesta toiminnasta. Varjomafiassa ihmiset eri seuroista tapaavat, tieto liikkuu ja projekteja on helppo suunnitella. Se on kaikille avoin eikä edellytä minkään Terrakodin seuran jäsenyyttä.