Viesti Ke Loka 30, 2019 6:58 pm

Roy Battyn hautajaiset

"All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."

Yli kolme ja puoli vuotta sitten Tutka juhlisti Blade Runner (1982) -elokuvasta tutun Roy Batty -replikatin 8.1.2016 tapahtunutta käynnistämistä järjestämällä hänen tulevan elämänsä kunniaksi syntymäpäiväjuhlat.

Vaikka elokuvan lupaamat ulkoavaruussiirtokunnat, lentävät autot ja ekokatastrofin runtelema maailma, jossa sataa koko ajan, eivät olekaan aivan vielä todellisuutta, on raskas velvollisuutemme nyt muistaa tuon elämän pian edessä olevaa päättymistä. Kyseinen elokuvahan sijoittuu marraskuuhun 2019.

Siunaustilaisuus järjestetään Terrakoti-toimistollamme ensi viikon lauantaina 9.11. Koska kyseessä ovat hautajaiset, myös pukukoodi on sen mukainen. Tämä voi tarkoittaa meille tuttua tummaa asustusta, tai sitä millaiseksi kukin kuvittelee hautajaiset Blade Runnerin maailmassa.

Tilaisuus alkaa klo 18:00, jolloin suruväki voi tulla esittämään osanottonsa paikalla oleville Tutkan hallituksen edustajille. Tässä vaiheessa suoritetaan myös mahdollinen seppeleiden lasku ja muiden muistolahjojen luovutus.

Muistotilaisuuden pääohjelmana toimii nytkin Blade Runner -elokuvan katsominen valkokankaalta, sillä erotuksella että tällä kertaa tarkoituksena on katsoa elokuvan alkuperäinen teatteriversio, ei vuonna 1992 julkaistua ja nykyisin yleisempää ohjaajan versiota. Elokuva käynnistyy klo 19:00.

Elokuvan jälkeen ilta jatkuu vapaamuotoisella kahvitilaisuudella. Kuten muissa vastaavissa tilaisuuksissa, voivat osallistujat sen kuluessa jakaa tietämiään tarinoita Roy Battyn vaiherikkaan elämän varrelta, kohtaamisistaan hänen kanssaan sekä siitä millainen vaikutus tällä on kuhunkin ihmisenä ollut.

Muiden Tutkan tapahtumien tapaan tarjoilu toimii jälleen nyyttäriperiaatteella. Paikalle saapuvien toivotaan siis muistavan vainajaa tilaisuuden luonteeseen sopivin ruoka- ja juomalahjoin.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntasali ja B-talon 1. kerros", kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta. Kulku tiloihin on esteetön, mutta käytävässä ei ole inva-wc:tä.

Edelleen vinkkinä mainittakoon, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä. Ei nyt ihan yhtä viileä kuin Tyrell-yhtymän silmälaboratiorio, mutta kuitenkin.

Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/696775184168346/ 

Yhdistyksen jäsenille voimia tänä raskaana aikana toivottaen,

Pasi