Viesti La Loka 19, 2019 2:03 pm

Tutkan ja TSFS:n Halloween 2019: Post-apocalypse

(Briefly in English, see below.)

Halloween lähestyy jälleen, ja on perinteisten pyhäinpäivänjuhlien aika. Kemut ja muu siihen liittyvä toteutetaan tänäkin vuonna yhteistyössä Tutkan ja TSFS:n kesken. Tänä vuonna halloweenin teema on maailmanlopun jälkeinen aika eli post-apocalypse.

Perinteiset halloween-kemut ovat vuorossa lauantaina 2.11. klo 18:00 eteenpäin. Mukana on tällä kertaa pukukilpailu, ja teemaa saa soveltaa parhaaksi näkemällään tavalla. Paikalle voi tulla pukeutuneena teeman mukaisesti vaikka kilpailuun ei haluaisikaan ottaa osaa, mutta teemapukeutuminen ei ole millään muotoa pakollista.

Teemalla jatketaan sunnuntaina 3.11. klo 15:00 alkavan elokuvamaratonin muodossa. Nytkin katsottavaksi nytkin valittu kolme mahdollisimman erilaista aiheen tulkintaa: Threads (1984), Dawn of the Dead (1978) ja Wall-e (2008).

Threads valmistui aikana, jolloin kaikki pelkäsivät maailmanlaajuisen ydinsodan syttymisen olevan vain ajan kysymys. Pienellä budjetilla brittiläistuotantona tehty elokuva kertoo siitä miltä niin sanottu rajoitettu ydinsota Englannissa näyttäisi, ja on yksi realistisimpia aiheen kuvauksia.

Dawn of the Dead puolestaan on George A. Romeron zombie-trilogian toinen, itsenäinen ja monen mielestä paras osa. Trilogian ensimmäinen osa eli mustavalkoinen Night of the Living Deadhan käytännössä loi sen zombie-mytologian, jota aiheen tulkinnat ovat sittemmin seuranneet.

Wall-e sen sijaan toimii tämänkertaisen maratonin positiivisena loppunousuna. Monen hyvin tuntema elokuva kertoo ekokatastrofin jälkeisellä maapallolla elävästä pikkurobotista, joka joutuu huimaan seikkailuun ja päätyy auttamaan ihmiskunnan uuteen alkuun.

Lisätietoa:

https://en.wikipedia.org/wiki/Threads
https://en.wikipedia.org/wiki/Dawn_of_t ... (1978_film)
https://en.wikipedia.org/wiki/WALL-E

Tarjoilu kummassakin tilaisuudessa toimii perinteiseen nyyttärityyliin, eli jokaisen vieraan toivotaan tuovan mukanaan teemaan tai illan tunnelmaan sopivaa syötävää ja juotavaa yhteiseen pöytään. Erillistä ruokakisaa tänä vuonna kuitenkaan ei ole.

Paikkana on ydinsuojaa muistuttava toimistomme Terrakoti Yo-talo B:n uumenissa osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä ja toivon mukaan juhlien koittaessa edelleen pystyssä olevia maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle etsi radioaktiivisen vihreästä seinästä kyltti "Osakuntasali ja B-talon 2. kerros" raahaudu öristen sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Pahaa-aavistamattomat eloonjääneet löytyvät Terrakodilta joka sijaitsee käytävän päässä vasemmalla.

Lisätietoja:
http://terrakoti.net/yhteystietoja

Edelleen vinkkinä mainittakoon, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa. Toimistomme on ydintalvella viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille jomman kumman yhdistyksen jäsenille. Viiden euron jäsenmaksun maksaminen onnistuu kätevästi myös paikan päällä.

Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/454470918497110/


Tervetuloa!


Briefly in English:

Halloween is here. Tutka and TSFS are once again joining their forces, and are arranging two-day celebration on Terrakoti, on November 2nd and 3rd. This year's theme is "Post-apocalypse".

On Saturday Halloween celebrations begin with a party at 6 pm. This time there will also be a costume competition, but whether you dress by the theme is totally up to you. Eating other party guests isn't allowed, so it would be a good idea to bring something else with you with that purpose in mind.

Halloween continues on Sunday the 3rd we're having a three-movie marathon at 5 pm. There will be three movies with all very different approach: Threads (1984), Dawn of the Dead (1978) and Wall-e (2008)

Terrakoti is located at Student house B, Rehtorinpellonkatu 4-6, first floor, at the far-left end of the hallway.

More information:
http://terrakoti.net/english