Viesti To Loka 10, 2019 10:40 am

Tutkan karkki- ja juomapelimaraton 2019: The Matrix

"Why, oh why didn't I take the blue pill?"

(Short summary in English, see below.)

Kirjamessut ovat kunnialla takanapäin, mutta myös niiden jälkeen on elämää. Edessä on yksi Tutkan syksyn huipennuksista, eli eeppinen karkki- ja juomapelimaraton. Karkkipussia ja lasia kallistellaan nyt jo kahdettatoista kertaa.

Idea on aiemmilta vuosilta tuttu. Tarkoituksena on katsoa putkeen jokin genren klassinen elokuvatrilogia ja ottaa ryyppy tai karkkia aina kun jokin niissä usein toistuva asia tapahtuu. Säännöt sisältävää lehtistä jaetaan paikan päällä eli kenenkään ei tarvitse osata niitä ulkoa.

Alkoholin nauttiminen juomapelissä ei ole millään muotoa välttämättömyys, ja paikalla on myös absolutisteja, jotka aikovat pitää kivaa karkin ja limun voimin. Alkoholipitoisia juomia karkkipussin sijasta kallistelevat ovatkin yleensä Tutkan juomapeleissä pienoinen harvinaisuus.

Tänä vuonna katsottavaksi trilogiaksi on valittu vuosina 1999-2003 valmistunut The Matrix. Valinta on sikälikin sopiva, että monen mielestä kahdesta jälkimmäisestä osasta selviytyminen tai niiden katseleminen vapaaehtoisesti edellyttääkin lievää päihtymystilaa.

Paikka on toimistomme Terrakoti Yo-talo B:ssä, ja aika tuleva lauantai 12.10. Aloitamme kello neljä. Elokuvien välissä pidetään tuttuun tapaan pitkät jaloittelu-, ruoanhaku-, pissallakäynti- ja hölötystauot.

Terrakoti löytyy osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle kävele pihan poikki, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntasali ja B-talon 1. kerros", kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Lisätietoja:
http://terrakoti.net/yhteystietoja

Edelleen vinkkinä mainittakoon, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Tilaisuus on avoin kaikille Tutka ry:n jäsenille. Jos tämän vuoden nimellinen viiden euron jäsenmaksu on vielä hoitamatta, voi sen suorittaa kätevästi paikan päällä.

Varaudu siis runsailla viinaksilla ja lantringilla tai vaihtoehtoisesti limsalla, karkilla ja pähkinöillä ja ilmesty paikalle!

Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/509233246320716/  

Tervetuloa!

---

Short summary in English:

The Matrix: Drinking game. Need we say more? Take a sip every time someone says "Mr. Anderson", Keanu Reeves looks baffled or something similar happens. 

Unlike in drinking games traditionally, alcohol isn't a necessity with the ones arranged by Tutka. There will be plenty of people present who play the game with candy or something else not good for you.

The event will take place at our geek den Terrakoti. It is located on the first floor at Student House B, close to the pub Proffan kellari. Go through the door, turn right and walk along the corridor. You cannot miss it.

The first movie starts at 4 PM, and there will plenty of time between the movies to go and grab something to eat, as well as to discuss with the other participants what went wrong with the sequels.