Viesti Ke Syys 25, 2019 8:27 pm

Tutkan Doctor Who -videoilta #46

Matkamme seitsemännen Tohtorin kanssa jatkuu ja alkaa lähestyä loppuaan. Vuorossa on nimittäin Doctor Who -klassikkovideoilloista viimeinen jossa seurataan yksinomaan hänen seikkailujaan. Ensi kerralla onkin luvassa melkoinen aikaloikka, mutta siitä enemmän marraskuussa.

Tohtorina jatkaa Sylvester McCoy, joka vaikuttaa varastaneen ainakin Terris-yleisön sydämet pehmeydellään ja chaplinmaisella hassuttelullaan, sekä tämän kumppanina Ace, jonka ansiokkaisiin pesäpallomailan käyttötaitoihin pääsimme tutustumaan viime kerralla.

Katsottavana on kolme vuonna 1989 valmistunutta seikkailua, jotka kantavat nimiä "Battlefield", "Ghost Light" ja "The Curse of Fenric". Kaksi seikkailuista koostuu neljästä ja yksi kolmesta 25-minuuttisesta osasta.

Aika on tuleva lauantai 28.9. klo 15:00 ja paikkana Terrakoti. Aloitamme kolmelta, ja pidämme seikkailujen välillä normaalit jaloittelu- ja pissallakäynti- ja ruokatauot. Tuttuun tapaan jokainen paikalle saapuva on vapaa tuomaan mukanaan syötävää niin julkiseen kuin yksityiseenkin jakoon.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle etsi vihreästä seinästä kyltti “Osakuntasali ja B-talon 1. kerros”, kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/2400238006960098/

Tervetuloa!