Viesti Ti Syys 03, 2019 10:00 pm

Uusien Varjis

Hei!

Varjomafia, tuttujen kesken Varjis, on Yo-talo B:ssä Terrakodilla joka torstai-ilta järjestettävä kaikille avoin scifi- ja fantasiahenkinen illanistujainen. Avointen ovien kunniaksi tulevan torstain 5.9. Varjomafia on Uusien Varjis, ja jokainen kiinnostunut on tervetullut paikalle silloin.

Varjomafioissa ei ole järjestettyä ohjelmaa, vaan paikallaolijat voivat keskustella illan kuluessa samanhenkisessä seurassa kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan väliltä, sekä ahtaa sisäänsä roskaruokaa, karkkia ja muuta epäterveellistä.

Etenkin jos alkoholi ei ole sinun juttusi, tarjoaa Varjomafia vaihtoehdon laittaa pää sekaisin muin keinoin, muun muassa sokerin, hyvän seuran ja huonon huumorin voimalla. Puheenaiheet voivat vaihdella genreen liittyvistä aiheista historiaan ja kieli- sekä eläintieteen ihmeellisyyksiin.

Varjomafian järjestävät kaksi Terrakodilla vaikuttavaa scifi- ja fantasiaseuraa, Tutka ry. ja TSFS ry. Paikallaolo ei kuitenkaan edellytä minkään seuran jäsenyyttä, vaan ideana on, että kävijät saavat rauhassa tutustua seuroihin ja sen toiminnassa mukana oleviin ihmisiin.

Koska kyseessä on introverttien nörttien tapaaminen on myös enemmän kuin sallittua seurata keskusteluja vain sivusta ja tämän ohella tutustua esimerkiksi TSFS:n ja Tutkan kirjastoon sekä toimistolta löytyviin scifi- ja fantasialehtiin.

Varjomafia järjestetään perinteisesti joka torstai kello viidestä eteenpäin. Tänä torstaina paikalle voi kuitenkin ilmaantua Avointen ovien johdosta jo puolelta päivin. Paikalla on koko iltapäivän Tutkan sekä TSFS:n edustajia kertomassa Terrakodin seurojen toiminnasta.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4. (Siinä Proffan kellarin naapurissa.) Etsi vihreästä seinästä kyltti “Osakuntasali ja B-talon 1. kerros”, kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/2528943287143870/

Tervetuloa!