Viesti Su Elo 25, 2019 12:17 am

Terrakodin avoimet ovet 2019

Oletko kiinnostunut scifistä, fantasiasta tai kauhusta? Animesta tai mangasta? Rooli- tai konsolipelaamisesta? Haluaisitko viettää aikaasi samanhenkisessä seurassa? Kyllästyttääkö sinua olla aina joukon oudoin tapaus?

Terrakoti on toimisto ja kokoontumistila, jolla majailee kuusi nörttikulttuuriin keskittynyttä harrastajaseuraa. Toimintansa esittelemiseksi seurat järjestävät avoimien ovien päivät uusille ja vanhemmille turkulaisille opiskelijoille. Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita paikalle.

Tänä vuonna Terrakodin avoimet ovet järjestetään 2.-6.9. Ideana on, että uudet opiskelijat ja muut kiinnostuneet voivat tuolloin tulla pistäytymään toimistolla ja tutustumaan yhdistysten toimintaan.

Tänä vuonna päivät on jaettu seurojen kesken seuraavasti niin, että maanantaina päivystysvastuu on Tyrmällä, keskiviikkona Senpailla, torstaina Tutkalla ja TSFS:llä ja perjantaina ANC:llä. Tiistai on seurojen yhteispäivä, ja tuolloin järjestetään myös yliopiston avajaiskarnevaalit.

Voit tulla vierailemaan toimistolla mikä päivä tahansa. Mikäli sinua kuitenkin kiinnostaa erityisesti jonkin seuran toiminta, kannattaa käynti ajoittaa päivään jolloin sillä on päivystysvastuu. Ovet ovat auki klo 12–17.

Lisäksi tiistaita lukuun ottamatta joka päivä järjestetään päivystävän seuran toimesta uusille suunnattua normaalitoimintaa kello viidestä eteenpäin. Jos joku Terrakodista tietoinen ei ole vielä lainkaan ehtinyt käydä paikan päällä, nyt onkin oiva tilaisuus korjata asia.

Samaan aikaan Terrakodin avointen ovien kanssa järjestävät omansa samalla käytävällä toimivat Satakuntalais-Hämäläinen osakunta sekä Savo-Karjalainen Osakunta.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4. (Siinä Proffan kellarin naapurissa.) Etsi vihreästä seinästä kyltti “Osakuntasali ja B-talon 1. kerros”, kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.)

Luonnollisesti useampikin seuroista on edustettuna Study in Turku -tapahtumassa (torstaina 29.8. klo 10-16 ICT City) ja edellä mainituilla Turun yliopiston avajaiskarnevaaleilla (tiistaina 3.9. klo 12-14 Alakampus).

Terrakodilla toimivat:

Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti (Tutka)
Turun Science Fiction Seura (TSFS)
Turun yliopiston rooli- ja strategiapeliseura Tyrmä
Turun anime- ja mangaseura Senpai
Academic Nintendo Club (ANC)
Föreningen för underliga intressen vid Åbo Akademi (FUI)

Lisätietoa:
http://terrakoti.net

Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/2626505747362390/

Tervetuloa!

---

SUMMARY IN ENGLISH

Are you interested in science fiction, fantasy, anime, gaming or just everything weird in general?

Terrakoti is a living room of six geek societies located in Turku at Student House B. We are having an all week long open doors from 2nd to 6th of September, from noon to 5 PM. Every day except on Tuesday there is also activity aimed at new members from 5 PM onwards.

The days are divided between the societies so that roleplayers will host the open doors on Monday, anime society on Wednesday, sci-fi and fantasy societies on Thursday and console players on Friday. On Tuesday there will be members present from all of the societies.

You can naturally come to meet us at the Study in Turku fair on Thursday 29th of August, as well.

Terrakoti is located at the Student House B. Find a sign on green wall that says ”OsakuntaSALI ja B-talon 1. kerros”, walk through the door and continue along the corridor to the right. Terrakoti is towards the end of the corridor on the left side.

More information:
http://terrakoti.net/english

Facebook event can be found at:
https://www.facebook.com/events/2626505747362390/