Viesti Ti Joulu 18, 2018 4:49 pm

Doctor Who: Tutka In Need Christmas Special 2018

Joulu ja välipäivät eivät olisi täydellisiä ilman perinteistä Tutkan Doctor Who -videoiltaa.

Tänäkin vuonna järjestämme sen tapaninpäivänä, joka onkin oiva sauma kokoontua yhteen katsomaan Doctor Whon ääreen, sekä hankkiumaan eroon mahdollisesti jäljellä vielä olevista joulusuklaista ja sukulaistraumoista.

Kuten sarjan fanit tietävät tänä vuonna sarjan tekijät katkaisivat pitkäaikaisen perinteen eikä tänä vuonna nähdä jouluspesiaalia. Tämä ei kuitenkaan estä Tutkaa järjestämästä omaa jouluvidistään, sillä onhan kyseessä varsin pitkäaikainen perinne sekin.

Suunnitelmissa on katsoa sarjan jouluspesiaaleja vuosien varrelta. Ainakin jaksot "The Next Doctor" ja "A Christmas Carol" on mainittu keskusteluissa. Jouluspesiaalin lisäksi "Tutka In Need" -vidiksessä on aiemminkin tavattu katsoa yhtä ja toista muutekin aiheeseen liittyvää.

Päivä on siis 26.12. ja aika perinteinen klo 15:00. Jokainen paikalle saapuva on vapaa tuomaan mukanaan syötävää ja juotavaa niin julkiseen kuin yksityiseenkin jakoon.

Edelleen vinkkinä mainittakoon, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa, etenkin jos sellaiset ovat esimerkiksi pukinkontista löytyneet. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle, kävele pihan poikki, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Tervetuloa!