Viesti Ke Syys 05, 2018 3:03 pm

Tutkan Doctor Who -videoilta #42

On syksyn ensimmäisen Doctor Who -klassikkovideoillan aika. Matkamme kuudennen Tohtorin kanssa jatkuu.

Kuten keväällä kerroin, haluttiin kuudennen Tohtorin myötä tuoda sarjaan synkkyyttä ja hänestä tehtiin pikkumainen ja itseään täynnä oleva kiukkupussi, jolla oli vaikeuksia saada regeneraation jälkeen marmorikuulat päässään järjestykseen.

Valitettavasti hahmosta putosi tällöin pois pehmeä puoli, josta syystä hän on harvan fanin suosikki. Asiaa ei auta kuudennen Tohtorin vaateparsi, jota Colin Baker, joka olisi halunnut pukeutua johonkin synkempään, on itse kuvannut "onnettomuudeksi sateenkaaritehtaassa".

Näemme tällä kertaa kolme seikkailua vuosilta 1985-1986, jotka kantavat nimiä "Revelation of the Daleks", "The Mysterious Planet" ja "Mindwarp". Seikkailuista yksi koostuu kahdesta 45 minuutin ja kaksi neljästä 25 minuutin jaksosta.

Seikkailuista kaksi jälkimmäistä aloittavat "Trial of the Time Lord" -tarinakokonaisuuden, jonka parissa jatkamme myös vuoden viimeisessä videoillassa. Kuten nimestä voi arvata, löytää Tohtori itsensä siinä kotiplaneetaltaan Gallifreyltä, jälleen syytettyjen penkiltä.

Aika on tuleva lauantai 8.9. ja paikkana Terrakoti. Aloitamme kolmelta, ja pidämme seikkailujen välillä normaalit jaloittelu- ja pissallakäynti- ja ruokatauot. Tuttuun tapaan jokainen paikalle saapuva on vapaa tuomaan mukanaan syötävää niin julkiseen kuin yksityiseenkin jakoon.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle kierrä roskiskatokset, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Tervetuloa!