Viesti La Marras 25, 2017 9:57 am

OMG: Oh My Geek, vol. #2 - Terrakodin nörttidisco

"Captain Kirk is climbing a mountain, why is he climbing a mountain?"

Tutkan perinteisiin ovat kuuluneet vuodesta 2011 järjestetyt pikkuhomodiscot eli pikkujoulut, joissa sana joulu on korvattu vähemmän stressiä aiheuttavalla glitterpitoisella vastineellaan. Uudelle toimistolle muuton jälkeen ne eivät kuitenkaan ole olleet kovin discoisat, sillä nykyisissä tiloissa keskustelu ja tanssilattia sulkevat toistensa tehokkaasti pois.

Viime joulun alla homodiscot päätettiinkin jakaa pikkujouluihin ja nörttidiscoon, joista jälkimmäiset järjestettiin vuodenvaihteen jälkeen. Tänä vuonna ne järjestetään ensimmäistä kertaa peräkkäisinä päivinä, perinteiset glögintuoksuiset pikkujoulut perjantaina ja discot lauantaina.

Tutka ja TSFS ja toisin sanoen ylpeänä esittävät, OMG: Oh My Geek, vol. 2.

Ideana on tarjota jälleen jäsenistölle mahdollisuus laittaa jalalla koreasti huonon nörttimusiikin tahtiin. Soittolista on laadittu puhtaasti tanssittavuuskriteeriä silmällä pitäen, ja tuttujen nörttibiisien lisäksi se sisältää myös kappaleita joita on itseään kunnioittavalta homodiscolta lupa odottaa.

Terrakodin koko olohuone valjastetaan tanssikäyttöön, mutta viimekertaisten discojen tapaan kehitämme nytkin käytävään hengausalueen, ainakin jos viereisen Osakuntasalin ohjelma suo. Toimistolle tehdään myös nestetankkauspiste, jota varten pyydämme paikalle tulevia tuomaan mukanaan tyhjän mehukannun tai pari, jos sellainen sattuu astiastosta löytymään.

Erikseen mainittakoon, että käytössä ovat nytkin Terrakodin discovalot ja Tutkan alkuvuodesta hankkima savukone. Tällä kertaa käyttöön vihitään keräysvaroin hankittu discopallo sekä suoritetaan sen juhlallinen nimeämisseremonia. Oikeasta discotunnelmasta ei siis tule olemaan pulaa.

Tarjoilu toimii nytkin nyyttikestiperiaatteella, ja toivomme tulijoiden tuovan mukanaan ruoan sijasta riittävästi erilaisia hiilihappopitoisia virvoitusjuomia oman makunsa mukaan. Myös erilainen suolaa ja rasvaa sisältävä pienempi syötävä tehnee kauppansa.

Sen verran rajoituksia nykyinen toimistomme kuitenkin asettaa, että aikataulu eroaa totutusta. Tanssilattia avautuu jo klo 17:00 ja sulkeutuu klo 22:00, eli samaan aikaan kuin Terrakodin naapurissa sijaitsevan Osakuntasalin sitsaajatkin joutuvat lopettamaan. Terrakodille saa jäädä tämänkin jälkeen hengaamaan.

Paikka on siis toimistomme Terrakoti Yo-talo B:ssä, ja aika lauantai 2.12. kello 17.00 eteenpäin. Terrakoti löytyy osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle kävele rempseästi pihan poikki, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Ehdottomasta kenkäkiellosta joustetaan tällä kertaa. Älä kuitenkaan tule Terrakodille ulkojalkineissa, vaan sellaisissa siisteissä sisäjalkineissa, joissa haluat nörttimusiikin tahtiin tanssahdella.

Tilaisuus on avoin kaikille Tutkan tai TSFS:n jäsenille. Jos jomman kumman seuran jäsenmaksu on vielä hoitamatta, voi sen suorittaa kätevästi paikan päällä.

Tervetuloa!