TSFS ja tulevat tapahtumat

Avatar

Viestit: 315

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Ti Syys 27, 2016 2:37 am

TSFS ja tulevat tapahtumat

TSFS JA TULEVAT TAPAHTUMAT 7-8/2016

Heipparallaa, hyvä jäsenistö.

Sisarseuramme Tutka on jo hyvän aikaa julkaissut omista kuukausittaisista tapahtumistaan puheenjohtajan tekemiä mainioita koosteita. Koska hyvät ideat on tehty hyödynnettäviksi, ja koska kaikki jäsenmaksuaan uskollisesti maksavat eivät välttämättä hahmota mitä yhdistys tekee, tässä vastaava TSFS-versiona.

Alle listattujen tapahtumien lisäksi jokatorstainen Turun fandomin tai ainakin TSFS:n ja Tutkan toiminnan ydin Varjomafia jatkaa toimintaansa läpi kesän. Ilmesty klo 17 Terrakodille puhumaan sf/f:stä, kirjallisuudesta, elokuvista, sarjakuvista tai muusta kiinnostavasta.

Kannattaa pitää silmällä myös Tutkan eli koko hienolta nimeltään Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetin toimintaa, joka sisältää yhtä ja toista kiinnostavaa, ja josta pääsee nauttimaan maksamalla naurettavan alhaisen viiden euron jäsenmaksun vaikkapa Varjomafiassa.

La 23.7. eli huomenna, klo 18, Terrakoti.
Hämärät julkkaripilheet. Tule juhlimaan ensimmäistä TSFS:n julkaisemaa matkakirjaa ja sen kirjoittajaa Mirka Ulantoa. Kirjan tilaisuudessa ostavat saavat kirjailijalta teokseen omistuskirjoituksen eli varaa käteistä taskun pohjalle. Oman lempiteet mukaan.

Su 24.7. klo 15, Terrakoti.
TSFS:n kirjoittajapiiri porskuttaa sinnikkäästi eteenpäin ja kokoontuu aina silloin kun käsiteltävää on. Piiri on jo pitkään rutissut käsiteltävien tekstien puutteessa eli jos sinulta löytyy pöytälaatikosta spefiä, josta haluaisit mielipiteitä, ilmesty paikalle. Mukanaolo ei edellytä TSFS:n jäsenyyttä.

Pe 29.7. klo 17, Terrakoti.
Varjisleffa: Dark City (1998) (http://www.imdb.com/title/tt0118929/). Katsomme joukolla uudempia ja vanhempia genren klassikoita, jotka "kaikki ovat nähneet", mutta joiden kohdalla monella saattaa olla aukko sivistyksessä.

La 13.8. klo 10-16, Turun keskusta.
TSFS:n divarikierros, vol 2. Tule mukaan tutustumaan Turun divereihin ja viettämään kesäinen päivä Turun keskustassa. Kierros aloitetaan Alfa Antikvasta kymmeneltä, kahdelta siirrytään autoin Peltolan antikvariaattiin ja päivän päätteeksi kokoonnutaan vertailemaan saaliita Terrakodille.

Huom! Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen eli jos olet kiinnostunut, laita mailia osoitteella akelpe@utu.fi.

Ma 15.8. klo 18, Turun pääkirjasto.
TSFS:n spefilukupiiri: Kirotun kirjan vartija - Suomalaisia Cthulhu-tarinoita. TSFS:n ja Turun kaupunginkirjaston yhteistyössä pyörittämä spefilukupiiri jatkaa toimintaansa jo neljättä vuotta. Lukupiirissä luetaan niin uutta scifiä, fantasiaa kuin kauhuakin genrerajoihin takertumatta. Ilmoittautumiset osoitteella pasikarppanen@yahoo.com

Spefistisin terveisin,

Pasi
Avatar

Viestit: 315

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Ti Syys 27, 2016 2:39 am

Re: TSFS ja tulevat tapahtumat

TSFS JA TULEVAT TAPAHTUMAT 9-10/2016

Ohessa seuraa jälleen summaus Terrakodin kalenterista löytyvästä syys-lokakuun toiminnasta, jossa TSFS on mukana. Tällä kertaa listassa on runsaasti erilaisia rekrytapahatumia, joihin yhdistys ottaa osaa Tutkan mukana. TSFS:n syksyn huipennus eli Turun kirjamessut häämöttää sekin jo tapahtumahorisontissa, josta syystä listaus ulottuu lokakuun puolelle.

Alle listattujen tapahtumien lisäksi kannattaa muistaa jokatorstainen TSFS:n ja Tutkan toiminnan ydin eli Varjomafia. Ilmesty klo 17 Terrakodille puhumaan sf/f:stä, kirjallisuudesta, elokuvista, sarjakuvista tai muusta kiinnostavasta. Osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä.

Silmällä voi pitää myös Tutkan toimintaa, joka sisältää yhtä ja toista kiinnostavaa, ja josta pääsee nauttimaan maksamalla naurettavan alhaisen viiden euron jäsenmaksun vaikkapa Varjomafiassa:

http://www.tieteiskulttuurikabinetti.fi/

Itse voin jo etukäteen mainostaa lauantaina 24.9. järjestettävää Tohtori Sykerö -maratonia. Untamo Unikameli! Avaruuskatti! Vekkuli-Verstas!

To 1.9. klo 10-16, ICT City
RSGT-messut. Rekrytointisesonki on täällä taas. Putki alkaa Ready, Study, Go, Turku! -messuilla jotka järjestetään tänä vuonna ICT Cityssä, Joukahaisenkatu 3-5.

Ma 5.9. klo 12-14, Yliopistonmäki
TYY:n avajaiskarnevaalit. Sesonki jatkuu TYY:n avajaiskarnevaaleilla, jotka ovat muutaman vuoden tauon jälkeen nyt jo toista kertaa Yliopistonmäellä.

Ti-to 6.-8.9. klo 12-, Terrakoti
Perinteistäkin perinteisemmät Terrakodin avoimet ovet järjestetään tänäkin vuonna. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita vierailemaan toimistolla ja tutustumaan yhdistysten toimintaan. Pannu on kuumana tiistaista torstaihin klo 12 eteenpäin.

Facebook-tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/1193348934062571/

Tulostettava flyeri:
http://tinyurl.com/zgpoab3 (A4-versio)
http://tinyurl.com/zgmhhtk (A5-versio)

To 15.9. klo 9-15, Yliopiston pääkirjasto Feeniks
Tutka ja TSFS jatkavat Terrakodin vuokrarahojen keräämistä järjestämällä pullamyyjäisiä Feenix-kirjaston ala-aulassa. Jos tunnet värähdyksen jauhopeukalossasi, ja haluat leipoa jotain myyjäisiin, laita viestiä osoitteella kabinetti@lists.utu.fi.

Ma 19.9. klo 18, Turun pääkirjasto
TSFS:n spefilukupiiri: Lauren Beukes: Zoo City. Philip Pullman kohtaa Nancy A. Collinsin. TSFS:n ja Turun kaupunginkirjaston yhteistyössä pyörittämä spefilukupiiri jatkaa toimintaansa jo neljättä vuotta. Lukupiirissä luetaan niin uutta scifiä, fantasiaa kuin kauhuakin genrerajoihin takertumatta. Ilmoittautumiset osoitteella pasikarppanen@yahoo.com

Su 25.9. klo 15, Terrakoti.
TSFS:n kirjoittajapiiri porskuttaa sinnikkäästi eteenpäin ja kokoontuu aina silloin kun käsiteltävää on. Jos sinulta löytyy pöytälaatikosta spefiä, josta haluaisit mielipiteitä tai haluat keskustella kirjoittamisesta, ilmesty paikalle tai ota allekirjoittaneeseen yhteyttä. Mukanaolo ei edellytä TSFS:n jäsenyyttä.

Pe-su 30.9.-2.10. Turun messukeskus
Turun kirjamessut tulevat taas! TSFS:llä sekä Tutkalla on messuilla tänäkin vuonna osasto, olkoonkin että sen saaminen oli nyt tavallista mutkikkaampi prosessi. Osastolle otetaan tuttuun tapaan jäsenten sf-kirjoja myyntiin provisiota vastaan. Osaston nousseiden kulujen vuoksi seuran välittämien kirjamessulippujen hinta on 9 € kappaleelta (opiskeliljahinta 10 € / aikuiset 13 €). Kirppiksestä ja lipunmyynnistä vastaa tuttuun tapaan Leila Paananen, leilanneli@gmail.com, muista messuasioista allekirjoittanut.

http://www.kirjamessut.fi/

Pe 7.10. klo 17, Terrakoti
Varjisleffa Double Feature: The Blob. Jo kolmatta vuotta peräjälkeen syksyisenä Varjisleffana nähdään vanha scifiklassikko ja siitä tehty moderni uusintafilmatisointi. Tällä kertaa vuorossa on Blob, valuva avaruuslimamöykky, joka levittää ympärilleen kuolemaa pikkukaupungissa. Elokuvasta nähdään vuonna 1958 ja 1988 tehdyt versiot.

Jos haluat liittyä TSFS:n sähköpostilistalle, jolle em. kuukausittainen tiedote myös lähetetään, tapahtuu se osoitteessa:
http://tsfs.fi/mailman/listinfo/tsfs_tsfs.fi

Spefistisin terveisin,

Pasi
Avatar

Viestit: 315

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Ti Syys 27, 2016 2:42 am

Re: TSFS ja tulevat tapahtumat

TSFS JA TULEVAT TAPAHTUMAT 10-11/2016

Ohessa seuraa jälleen tiivis tiedote kaikesta Terrakodin kalenterista löytyvästä loka-marraskuun toiminnasta, jossa TSFS on mukana. Tapahtumat ovat osin samoja Tutka ry:n kanssa johtuen seurojen tekemästä yhteistyöstä.

Alle listattujen tapahtumien lisäksi kannattaa totta kai muistaa jokatorstainen TSFS:n ja Tutkan toiminnan ydin eli Varjomafia. Ilmesty klo 17 Terrakodille puhumaan sf/f:stä, kirjallisuudesta, elokuvista, sarjakuvista tai muusta kiinnostavasta. Osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä.

Kuukausikoosteiden lisäksi tapahtumista ei lähetetä erillisiä sähköpostitiedotteita. Jos haluat pysyä kärryillä siitä mitä on tarjolla, kannattaakin harkita liittymistä seurojen Facebook-ryhmiin. Sosiaalisesta puolesta kiinnostuneiden on hyvä pitää silmällä etenkin Tutkan toimintaa, johon kuuluu paljon elokuvailtoja, ekskursioita ja muuta.

Tutkan ja TSFS:n Facebook-ryhmien tarkoituksena on toimia ennen kaikkea tiedotuskanavana seurojen järjestämästä toiminnasta kiinnostuneille. Mikäli sinulla taas on scifin tai fantasian alaan kuuluva kiinnostava linkki tai jotain muuta genreen liittyvää mielessäsi, on oikea osoite sille edellä mainitun Varjomafian ryhmä:

https://www.facebook.com/groups/64184696322/
https://www.facebook.com/groups/12791580462/
https://www.facebook.com/groups/186871427956/

Su 25.9. klo 15, Terrakoti.

TSFS:n kirjoittajapiiri porskuttaa sinnikkäästi eteenpäin ja kokoontuu aina silloin kun käsiteltävää on. Jos kirjoittaminen kiinnostaa, sinulta löytyy pöytälaatikosta spefiä, josta haluaisit mielipiteitä tai haluat keskustella kirjoittamisesta, ilmesty paikalle tai ota allekirjoittaneeseen yhteyttä. Mukanaolo ei edellytä TSFS:n jäsenyyttä.

Pe-su 30.9.-2.10. Turun messukeskus

Turun kirjamessut tulevat taas! Luvassa on siis kolme päivää messuhulinaa iloisessa hörhöseurassa! TSFS:llä sekä Tutkalla on messuilla jälleen yhteinen osasto, jolle otetaan jäsenten sf-kirjoja myyntiin provisiota vastaan. TSFS myy messuille lippuja hintaan 9 € / kpl (normaalisti opiskeliljahinta 10 € / aikuiset 13 €). Kirppiksestä ja lipunmyynnistä vastaa Leila Paananen, leilanneli@gmail.com, muista messuasioista allekirjoittanut.

http://www.kirjamessut.fi/

Pe 7.10. klo 17, Terrakoti

Varjisleffa Double Feature: The Blob. Jo kolmatta vuotta peräjälkeen syksyisenä Varjisleffana nähdään vanha scifiklassikko ja siitä tehty moderni uusintafilmatisointi. Tällä kertaa vuorossa on Blob, valuva avaruuslimamöykky, joka levittää ympärilleen kuolemaa pikkukaupungissa. Elokuvasta nähdään vuonna 1958 ja 1988 tehdyt versiot.

Ma 17.10. klo 18, Turun pääkirjasto

TSFS:n spefilukupiiri: J.S. Meresmaa: Naakkamestari. TSFS:n ja Turun kaupunginkirjaston yhteistyössä pyörittämä spefilukupiiri jatkaa toimintaansa jo neljättä vuotta. Lukupiirissä luetaan niin uutta scifiä, fantasiaa kuin kauhuakin genrerajoihin takertumatta. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle.

La 26.11. klo 18:00, Terrakoti

Tähän on vielä tovi, mutta nämä kannattaa laittaa kalenteriin jo nyt. TSFS:n vohvelipilheet tulevat! Keväällä Tutkalta 40-vuotissynttärilahjaksi saamamme Kuolontähti-kuvioinen vohvelirauta vihitään virallisesti käyttöönsä. USA:sta hankitun laitteen edellyttämä muuntaja osoittautui kuitenkin odotettua kalliimmaksi, ja bileiden toivotaankin tuottavan edes osan siihen uponneista rahoista takaisin. Älä siis yritä jeditemppuja, vaan ota mukaan käteistä vohveleiden ostoa varten. Lisätietoa seuraa tuonnempana.

TSFS:n järjestämä toiminta on pääsääntöisesti ilmaista ja kaikille avointa. Jos haluat kuitenkin tukea sitä, on hyvä keino siihen jäseneksi liittyminen. Tämän voi tehdä joko toimistolla tai maksamalla jäsenmaksu seuran tilille. Vastineeksi jäsenmaksusta saat siistin jäsenkortin, jäsenalennuksia turkulaisiin liikkeisiin, seuran kirjaston käyttöoikeuden sekä seuran oman lehden Spinin.

Lisätietoja:

http://www.tsfs.fi/?jaesenyys.html

Spefistisin tervesin,

Pasi
Avatar

Viestit: 315

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Ma Loka 17, 2016 2:32 am

Re: TSFS ja tulevat tapahtumat

TSFS JA TULEVAT TAPAHTUMAT 10-11/2016

Ohessa seuraa jälleen kuukausittainen tiedote kaikesta Terrakodin kalenterista löytyvästä seuraavan kuukauden aikana tapahtuvasta toiminnasta, jossa TSFS on mukana. Tällä kertaa mukana on myös muutama virallisesti Tutkan toimintaan kuuluva tapahtuma, joka saattanee kiinnostaa tämän lukevia.

Ma 17.10. klo 18, Turun pääkirjasto

TSFS:n spefilukupiiri: J.S. Meresmaa: Naakkamestari. TSFS:n ja Turun kaupunginkirjaston yhteistyössä pyörittämä spefilukupiiri jatkaa toimintaansa jo neljättä vuotta. Lukupiirissä luetaan niin uutta scifiä, fantasiaa kuin kauhuakin genrerajoihin takertumatta. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle.

Su 23.10. klo 15, Terrakoti.

TSFS:n kirjoittajapiiri porskuttaa sinnikkäästi eteenpäin ja kokoontuu aina silloin kun käsiteltävää on. Jos kirjoittaminen kiinnostaa, sinulta löytyy pöytälaatikosta spefiä, josta haluaisit mielipiteitä, ilmesty paikalle tai ota allekirjoittaneeseen yhteyttä. Mukanaolo ei edellytä TSFS:n jäsenyyttä.

To 27.10. klo 9-16, Yliopiston pääkirjasto Feeniks

Tutka ja TSFS jatkavat Terrakodin vuokrarahojen keräämistä järjestämällä pullamyyjäisiä Feeniks-kirjaston ala-aulassa. Jos tunnet värähdyksen jauhopeukalossasi, ja haluat leipoa jotain myyjäisiin, laita viestiä osoitteella kabinetti@lists.utu.fi.

La 29.10. klo 18, Terrakoti

Tutkan halloween-bileet teemalla "Elävien kuolleiden runoilijoiden seura". Luvassa pukukisa ja hieno palkinto. Tämä on Tutkan toimintaa, mutta eipä tuolta ole pelkästään TSFS:nkään jäseniä pois ajettu. Lisätietoa Tutkan ryhmässä lähiaikoina.

La 19.11. klo 16:00, Terrakoti

Mainittakoon tämäkin, koska marraskuussa ei Varjisleffaa kyseisen maratonin vuoksi ole. Tutkan vuotuinen perinne eli karkki- ja juomapeli lähestyy. Tänä vuonna katsottavaksi klassiseksi elokuvatrilogiaksi, jonka aikana usein toistuvia asioita kunnioitetaan lasin tai karkkipussin kallistamisella on valittu The Omen. Mukaan pääsee suorittamalla viiden euron rahallisen lahjoituksen Tutkalle. Ave santani!

Ma 21.11. klo 18:00, Turun pääkirjasto

TSFS:n spefilukupiiri: Kazuo Ishiguro: Haudattu jättiläinen. Ilmoittautumiset tuttuun tapaan allekirjoittaneelle. Lisätietoa: http://www.tsfs.fi/?toiminta/spefilukupiiri.html

Ja laitetaanpa muistutus tästäkin tapahtumasta, joka häämöttää horisontissa:

La 26.11. klo 18:00, Terrakoti

TSFS:n vohvelipilheet. Keväällä Tutkalta 40-vuotissynttärilahjaksi saamamme Kuolontähti-kuvioinen vohvelirauta vihitään virallisesti käyttöönsä. USA:sta hankitun laitteen edellyttämä muuntaja osoittautui kuitenkin odotettua kalliimmaksi, ja bileiden toivotaankin tuottavan edes osan siihen uponneista rahoista takaisin. Älä siis yritä jeditemppuja, vaan ota mukaan käteistä vohveleiden ostoa varten.

TSFS:n järjestämä toiminta on pääsääntöisesti ilmaista ja kaikille avointa. Jos haluat kuitenkin tukea sitä, on hyvä keino siihen jäseneksi liittyminen. Tämän voi tehdä joko toimistolla tai maksamalla jäsenmaksu seuran tilille. Vastineeksi jäsenmaksusta saat siistin jäsenkortin, jäsenalennuksia turkulaisiin liikkeisiin, seuran kirjaston käyttöoikeuden sekä seuran oman lehden Spinin.

Lisätietoja:

http://www.tsfs.fi/?jaesenyys.html

Tervesin,

Pasi
Avatar

Viestit: 315

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Ke Marras 23, 2016 11:54 am

Re: TSFS ja tulevat tapahtumat

TSFS JA TULEVAT TAPAHTUMAT 11-12/2016

Ohessa seuraa jälleen kuukausittainen tiedote kaikesta Terrakodin kalenterista löytyvästä seuraavan kuukauden aikana tapahtuvasta toiminnasta, jossa TSFS on mukana. Tuttuun tapaan mukana on myös Tutkan toimintaa, joka saattaa kiinnostaa tämän lukevia.

Alle listattujen tapahtumien lisäksi kannattaa muistaa jokatorstainen Turun fandomin tai ainakin TSFS:n ja Tutkan toiminnan ydin Varjomafia. Ilmesty klo 17 Terrakodille puhumaan sf/f:stä, kirjallisuudesta, elokuvista, sarjakuvista tai muusta kiinnostavasta.

La 26.11. klo 18:00, Terrakoti

TSFS:n vohvelipilheet! Kuolontähti-kuvioinen vohvelirautamme vihitään virallisesti käyttöönsä. USA:sta hankitun laitteen edellyttämä muuntaja osoittautui odotettua kalliimmaksi, ja bileiden toivotaan tuottavan osan siihen uponneista rahoista takaisin. Älä siis yritä jeditemppuja, vaan ota mukaan käteistä vohveleiden ostoa varten. Talo tarjoaa vohvelien ostajille kahvia. Omat lisukkeet mukaan!

https://www.facebook.com/events/316811748701144/

Su 27.11. klo 15, Terrakoti.

TSFS:n kirjoittajapiiri porskuttaa sinnikkäästi eteenpäin ja kokoontuu aina kun käsiteltävää on. Jos sinulta löytyy pöytälaatikosta spefiä, josta haluaisit mielipiteitä, ota allekirjoittaneeseen yhteyttä ja kysy lisätietoja. Tapaaminen on vuoden viimeinen.

Ke 30.11 - Pe 2.12, Turun konserttitalo

TSFS ja Tutka toimivat TFO:n yhteistyökumppaneina scifiviikon teemakonserteissa. Pidämme paikalla myyntipöytää ja rahtaamme paikalle Tutkan kauniin merenvihreän TARDISin. TFO toivoo näkevänsä paikalla runsain mitoin scifihenkisesti pukeututta konserttiyleisöä. Huom! Tarjolla ilmaislippuja perjantaina tiskin takana päivystäville. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle.

Ti 6.12. klo 15-, Terrakoti

Tutkan tapahtuma, mutta menköön. Ohjelmassa on jälleen Tutkan perinteinen itsenäisyyspäivän vastaanotto, eli itsenäisyyttä pohdiskelevan elokuvan katsominen, Linnan juhlien seuraaminen tämänvuotista pukuloistoa kriittisesti arvioiden sekä muita muodollisuuksia. Lisätietoa Tutkan Facebook-ryhmässä ja sähköpostilistalla lähempänä tapahtumaa.

To 8.12. klo 9-16, Yliopiston pääkirjasto Feeniks

Tutka ja TSFS jatkavat Terrakodin vuokrarahojen keräämistä järjestämällä pullamyyjäisiä Feeniks-kirjaston ala-aulassa. Jos tunnet värähdyksen jauhopeukalossasi, ja haluat leipoa jotain myyjäisiin, laita viestiä osoitteella kabinetti@lists.utu.fi.

Ma 12.12. klo 18, Turun pääkirjasto

TSFS:n spefilukupiiri: Shimo Suntila: Tähtiviima. TSFS:n ja Turun kaupunginkirjaston yhteistyössä pyörittämä spefilukupiiri jatkaa toimintaansa jo neljättä vuotta. Lukupiirissä luetaan niin uutta scifiä, fantasiaa kuin kauhuakin genrerajoihin takertumatta. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle, osoitteeseen pasikarppanen@yahoo.com.

TSFS:n järjestämä toiminta on pääsääntöisesti ilmaista ja kaikille avointa, mutta sen tukeminen onnistuu kätevästi jäseneksi liittymällä. Vuoden vedellessä viimeisiään tämä kannattaa kuitenkin tehdä vasta vuodenvaihteen jälkeen. Vuoden 2017 jäsenmaksu- ja muista muodollisuuksista onkin infoa seuraavassa kuukausikoosteessa.

Hyvää vuodenvaihdetta kaikille toivottaen,

Pasi
Avatar

Viestit: 315

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Ma Tammi 02, 2017 8:35 pm

Re: TSFS ja tulevat tapahtumat

Hyvää uutta vuotta TSFS:n puolesta, ja tervetulotoivotus kaikille niille, joille tämä on ensimmäinen tapahtumasummaus. Ohessa seuraa jälleen tiedote kaikesta Terrakodin kalenterista seuraavan kuukauden ajalta löytyvästä TSFS:n toiminnasta.

Aivan alkuun kuitenkin tietoa TSFS:n tämän vuoden jäsenmaksuista. Vuoden 2016 viimeinen Spinihän ilmestyi ennen kuin tämän vuoden jäsen- ja tilausmaksuja oli päätetty eikä siinä näin ollut mukana tuttua jäsenmaksukaavaketta.

Maksujen suuruudet päätettiin pitää entisellään, eli esimerkiksi perusjäsenmaksu on edelleen 15 euroa, ja niiden tämän vuoden viitenumero on 20174. Vuoden ensimmäinen Spin ilmestyy huhtikuussa ja siihen toimitettavien tekstien deadline on 27.2.

Suomen vanhimman sf/f-lehden vuosikertaan kuuluu tänä vuonna kolme tuhtia numeroa, joista yksi on Helsingissä elokuussa järjestettävän Worldcon-tapahtuman kunniaksi englanninkielinen. Lisäksi TSFS:n jäsenetuihin kuuluu jäsenalennuksia turkulaisiin liikkeisiin, TSFS:n kirjaston käyttöoikeus sekä pääsy yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Lisätietoa:
http://www.tsfs.fi/?jaesenyys.html

Mutta sitten itse tapahtumasummaukseen. Alle listattujen tapahtumien lisäksi kannattaa muistaa Varjomfia, joka jatkaa toimintaansa myös vuonna 2017. Varjomafia järjestetään joka torstai klo 17 eteenpäin Terrakodilla ja se on avoin kaikille, jotka haluavat puhua samanhenkisessä seurassa sf/f:stä, kirjallisuudesta, elokuvista, sarjakuvista tai muusta kiinnostavasta.


Ma 16.1. klo 18, Turun pääkirjasto

TSFS:n ja Turun kaupunginkirjaston yhteistyössä pyörittämä spefilukupiiri jatkaa toimintaansa jo viidettä vuotta. Lukupiirissä luetaan niin uutta scifiä, fantasiaa kuin kauhuakin genrerajoihin takertumatta. Tammikuun tapaamisessa valitaan kevätkaudella luettavat kirjat. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle, osoitteeseen pasikarppanen@yahoo.com.

La-su 21.-22.1. klo 14-20, Terrakoti

TSFS aloittaa vuonna 2017 uuden toimintamuodon eli viikonlopun mittaiset sarjamaratonit. Ideana on kullakin kertaa katsoa joukolla viikonlopun aikana jonkin suhteellisen tuoreen sf/f-sarjan yksi tuotantokausi. Ensimmäisessä maratonissa nähdään vasta vajaa kuukausi sitten päätöksensä saanut HBO:n scifilänkkäri Westworld.

To 26.1. klo 9-16, Yliopiston pääkirjasto Feeniks

Tutka ja TSFS jatkavat Terrakodin vuokrarahojen keräämistä järjestämällä pullamyyjäisiä Feeniks-kirjaston ala-aulassa. Jos tunnet värähdyksen jauhopeukalossasi, ja haluat leipoa jotain myyjäisiin, laita viestiä osoitteella kabinetti@lists.utu.fi.

Su 29.1. klo 15, Terrakoti.

TSFS:n kirjoittajapiiri porskuttaa sinnikkäästi eteenpäin ja kokoontuu aina kun käsiteltävää on. Jos sinulta löytyy pöytälaatikosta spefiä, josta haluaisit mielipiteitä, ota allekirjoittaneeseen yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Spefistisin terveisin,

Pasi
Avatar

Viestit: 315

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Su Helmi 12, 2017 10:45 pm

Re: TSFS ja tulevat tapahtumat

Hei kaikki.

Ohessa seuraa jälleen tiedote kaikesta Terrakodin kalenterista kuluvan kuukauden ajalta löytyvästä TSFS:n toiminnasta. Tällä kertaa valtaosa tulossa olevista tapahtumista sijoittuu loppukuuhun.

Alle listattujen tapahtumien lisäksi kannattaa muistaa TSFS:n ja Tutkan toiminnan ydin Varjomfia, joka jatkaa toimintaansa myös vuonna 2017. Varjomafia järjestetään joka torstai klo 17 eteenpäin Terrakodilla ja se on avoin kaikille, jotka haluavat puhua samanhenkisessä seurassa sf/f:stä, kirjallisuudesta, elokuvista, sarjakuvista tai muusta kiinnostavasta.

Jos haluat tukea yhdistysten toimintaa onnistuu se helposti jäsenmaksu maksamalla. Samalla saat hyvän omantunnon käydä niiden järjestämissä tapahtumissa. Lisätietoa TSFS:n jäsenmaksun maksamisesta löytyy osoitteesta:

http://www.tsfs.fi/?jaesenyys.html

Ma 20.2. klo 18, Turun pääkirjasto

TSFS:n spefilukupiiri: Hugh Howey: Hiekka. TSFS:n ja Turun kaupunginkirjaston yhteistyössä pyörittämä spefilukupiiri jatkaa toimintaansa jo viidettä vuotta. Lukupiirissä luetaan niin uutta scifiä, fantasiaa kuin kauhuakin genrerajoihin takertumatta. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle, osoitteeseen pasikarppanen@yahoo.com.

To 23.2. klo 9-16, Yliopiston pääkirjasto Feeniks

Tutka ja TSFS jatkavat Terrakodin vuokrarahojen keräämistä järjestämällä pullamyyjäisiä Feeniks-kirjaston ala-aulassa. Jos tunnet värähdyksen jauhopeukalossasi, ja haluat leipoa jotain myyjäisiin, laita viestiä osoitteella kabinetti@lists.utu.fi.

Pe 24.2. klo 17, Terrakoti

Helmikuun Varjisleffa on jälleen tuplanäytös. Näemme kaksi elokuvaa, joita yhdistää niiden ajankohtaisuus: David Cronenbergin ohjaaman Stephen King -filmatisoinnin The Dead Zone (1983) sekä Margaret Atwoodin romaaniin perustuvan elokuvan Orjattaresi (1990).

Su 26.2. klo 15, Terrakoti.

TSFS:n kirjoittajapiiri porskuttaa sinnikkäästi eteenpäin ja kokoontuu aina kun käsiteltävää on. Jos sinulta löytyy pöytälaatikosta kirjoittamaasi spefiä, josta haluaisit mielipiteitä, ota allekirjoittaneeseen yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Erikseen mainittakoon, että TSFS:n seuraava sarjamaraton on tulossa, mutta sen päivää on siirretty jossain yhteyksissä aiemmin ilmoitetusta. Koska maaliskuulle olisi tullut muuten liikaa järjestäjäresursseja sitovaa ohjelmaa, on uusi aika 15.-16.4. Katsottavana on nostalgisiakin sävyjä sisältävä kahdeksanosainen kauhusarja The Stranger Things.

Spefistisin terveisin,

Pasi
Avatar

Viestit: 315

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Su Maalis 12, 2017 5:41 pm

Re: TSFS ja tulevat tapahtumat

Hei kaikki.

Ohessa seuraa jälleen tiedote kaikesta Terrakodin kalenterista lähitulevaisuudessa löytyvästä TSFS:n toiminnasta. Kuluva kuukausi työllistää hallituksia muuten, mutta jäsentapahtumia maaliskuulla on normaalia vähemmän. Tästä syystä tämä kooste tulee hieman normaalia myöhemmin ja ulottuu huhtikuulle.Toisaalta sillä on pituuttakin nyt melkoisesti.

Alle listattujen tapahtumien lisäksi kannattaa muistaa TSFS:n ja Tutkan toiminnan ydin Varjomfia, joka jatkaa toimintaansa myös vuonna 2017. Varjomafia järjestetään joka torstai klo 17 eteenpäin Terrakodilla ja se on avoin kaikille, jotka haluavat puhua samanhenkisessä seurassa sf/f:stä, kirjallisuudesta, elokuvista, sarjakuvista tai muusta kiinnostavasta.

Muistutettakoon tässä yhteydessä myös TSFS:n jäsenmaksujen maksamisesta, sillä niitä on toistaiseksi tullut aiempia vuosia selvästi vähemmän. Huhtikuussa ilmestyvän ykköslehden mukana tulee tuttuun tapaan tilisiirtokaavake tätä varten, eikä kenenkään toki tarvitse maksaa jäsenmaksuaan sitä ennen.

Toiminnan suunnittelua ja esimerkiksi sen arviointia kuinka paksuun lehteen yhdistyksellä on varaa, on kuitenkin sitä helpompaa mitä useampi maksaa jäsenmaksunsa jo tuota ennen. Tällä hetkellä maksetut jäsenmaksut kun eivät valitettavasti kata edes yhden numeron painokuluja, siitä ja postituksesta puhumattakaan.

TSFS:n jäsenmaksu vuodelle 2017 on tuttu 15 euroa ja pelkkä Spinin tilaus 22 euroa. Viitenumero tälle vuodelle on 20174 ja seuran tilinumero on FI34 4713 3020 0222 51. Jäsenetuihin kuuluvat TSFS:n kirjaston käyttöoikeus, jäsenalennukset, Spinin tilaus vuodelle 2017 sekä hyvä omantunto käydessäsi seuran tapahtumissa.

Lisätietoa osoitteesta:

http://www.tsfs.fi/?jaesenyys.html


Ma 13.3. Atoroxin äänestäjäksi ilmoittautumisen deadline

Taas on aika äänestää edellisen vuoden parasta kotimaista sf-novellia. Mukaan pääsee ilmoittautumalla 13.3. eli siis huomiseen maanantaihin mennessä. Turun raadin yhteyshenkilönä toimii Anna Mattila (anna.mattila92@gmail.com). Luettavaksi tulee parisenkymmentä novellia, jotka ilmoittautuneet saavat sähköisessä muodossa, ja joista äänestetään omia suosikkeja 15.5. mennessä. Palkinnot jaetaan tulevana kesänä Worldconissa.

http://www.tsfs.fi/?toiminta/atorox.html


La-su 18.-19.3. Tampere Kuplii

Tampere Kuplii ei ole TSFS:n toimintaa, mutta myyntipöytämme tapahtumassa Tutkan kanssa on. Jos olet liikkeellä Tampereen suunnalla, ilmesty paikalle täydentämään rintanappivarastosi, tutustumaan seurojen uusimpiin julkaisuihin, sekä kuulemaan kuumimmat uutiset Finncon 2018:n saralta. Tapahtuma on ilmainen.

https://2017.tamperekuplii.fi/


Ma 20.3. klo 18, TSFS:n spefilukupiiri

TSFS:n ja Turun kaupunginkirjaston kanssa yhteistyössä pyörittämä spefilukupiiri jatkaa toimintaansa jo viidettä vuotta. Tällä kertaa lukupiirissä on käsittelyssä Hannu Rajaniemen novellikokoelma Näkymättömät planeetat. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle osoitteeseen pasikarppanen@yahoo.com.


To 23.3. klo 18, Synttärivarjis

Varjomafia, jokatorstainen nörttimiittimme Terrakodilla on sulostuttanut kävijöidensä elämää jo 12 vuoden ajan. Virallinen merkkipäivä on 25.3. mutta juhlistamme sitä muutamaa päivää etuajassa Varjiksen yhteydessä. Meno on tuttua, eli kaikesta maan ja taivaan väliltä keskustelua spefistisessä seurassa. Luvassa kakkua.


Pe 24.3. klo 17, Varjisleffa double feature: Addams Family 1-2

Helmikuun Varjisleffojen yhteiskunnallisen ahdistuksen vastapainoksi päätimme valita maaliskuun elokuviksi jotain pirteämpää ja aurinkoisempaa. Ja nuo tunnusmerkit Barry Sonenfeldin vuosina 1991 ja 1993 ohjaamat Addams Family -elokuvat täyttävät paremmin kuin hyvin, eikö vain? Paikkana tuttuun tapaan Terrakoti.


Su 26.3. klo 15, TSFS:n kirjoittajapiiri

TSFS:n kirjoittajapiiri porskuttaa sinnikkäästi eteenpäin ja kokoontuu aina kun käsiteltävää on. Jos sinulta löytyy pöytälaatikosta kirjoittamaasi spefiä, josta haluaisit mielipiteitä, ota allekirjoittaneeseen yhteyttä ja kysy lisätietoja.


Su 2.4. klo 15, TSFS:n kevätkokous

Toinen TSFS:n byrokraattisista välttämättömyyksistä eli yhdistyksen kevätkokous tulee jälleen. Saavu Terrakodille kuulemaan mitä yhdistys teki viime vuonna, pääsimmekö plussalle vai teimmekö tappiota ja kuinka paljon, sekä päättämään vastuuvapauden myöntämisestä vuoden 2016 hallitukselle. Luvassa ei ole kakkua.


To 6.4. klo 9-16, Huhtikuun pullis

Tutka ja TSFS jatkavat Terrakodin vuokrarahojen keräämistä järjestämällä pullamyyjäisiä Feeniks-kirjaston ala-aulassa. Kyseessä on kevätkauden kolmas ja viimeinen pullis. Jos tunnet värähdyksen jauhopeukalossasi, ja haluat leipoa jotain myyjäisiin, laita viestiä osoitteella kabinetti@lists.utu.fi. Paikkana yliopiston pääkirjasto Feeniks.


La-su 15.-16.4. klo 14-20, TSFS:n sarjamaraton #2: Stranger Things

TSFS:n toisena sarjamaratonina katsomme viime vuonna valmistuneen, nostalgisiakin sävyjä sisältävän ja kiitosta keränneen kahdeksanosaisen kauhusarjan The Stranger Things. Mitä saadaan, kun yhdistetään Twin Peaks, X-Files, E.T. ja John Carpenterin musiikkimaku? Ilmesty paikalle ja ota selvää.

Spefistisin terveisin,

Pasi
Avatar

Viestit: 315

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti To Kesä 22, 2017 3:31 pm

Re: TSFS ja tulevat tapahtumat

Hei kaikki.

Ohessa seuraa jälleen tiedote kaikesta Terrakodin kalenterista lähitulevaisuudessa löytyvästä TSFS:n toiminnasta. Tällä kertaa mukaan on otettu tapahtumia seuraavan kahden kuukauden ajalta, eli kooste ulottuu loppukesään asti.

Alla mainittujen tapahtumien lisäksi kannattaa muistaa TSFS:n ja Tutkan toiminnan ydin Varjomafia, joka jatkaa toimintaansa läpi kesän. Varjomafia järjestetään joka torstai klo 17 eteenpäin Terrakodilla ja se on avoin kaikille, jotka haluavat puhua samanhenkisessä seurassa sf/f:stä, kirjallisuudesta, elokuvista, sarjakuvista tai muusta kiinnostavasta.


Pe 23.6. klo 14:00, Tutkan nörttijuhannus

Jos olet vielä vailla seuraa tai paikkaa viettää juhannusta ei hätää, olet tervetullut ottamaan osaa Tutkan nörttijuhannukseen Arcanumin mäellä grillauksen ja mölkyn merkeissä. Kokoonnumme kahdelta Terriksellä, jonne myös palaamme ilman viilennyttyä tarpeeksi.

https://www.facebook.com/events/393378907726275


Ma 17.7. Spefilukupiiri

TSFS:n ja Turun kaupunginkirjaston kanssa yhteistyössä pyörittämä spefilukupiiri jatkaa toimintaansa jo viidettä vuotta. Kesäkuun tapaamisessa valittiin syyskauden kirjat, joista ensimmäisenä on nyt käsittelyssä on Katharine McGeen "Tuhat kerrosta: Pudotus". Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle osoitteeseen pasikarppanen@yahoo.com.

http://www.tsfs.fi/?toiminta/lukupiiri.html


Ke 26.7. TSFS:n leffaekskursio: Valerian

TSFS:n leffaekskursiot jatkuvat. Vuoden toiseksi ekskursioleffaksi on valittu jokaisen scifisarjisnörtin pitkään ja hartaasti odottama ensimmäinen Valerian-filmatisointi, "Valerian and the City of a Thousand Planets". Lisätietoa seuraa tuonnempana. Ilmoittautumiset osoitteella leilanneli@gmail.com.


Pe 28.7. klo 18:00 Varjisleffa: Wallace & Gromit -maraton

Kesäkuussa kuolleen ääninäyttelijä Peter Sallisin muistoksi katsomme heinäkuun Varjisleffoina neljä Wallace & Gromit -elokuvaa, eli kolme lyhytelokuvaa sekä hahmoista vuonna 2005 tehdyn kokopitkän animaation.


La-su 5.-6.8. klo 13, TSFS:n ja Tutkan rintanappitalkoot

On jälleen aika vääntää kampea ja suorittaa meditatiivista rinkuloiden leikkaamista paperista. Yksi TSFS:n ja Tutkan oleellinen tulonlähde ovat sen valmistamat rintanapit, joiden varastoja täydennetään vuosittain rattoisissa ja suosituissa talkoissa.


Ke-su 9.-13.8. Worldcon

Se on lopultakin täällä, scifin ja fantasian maailmancon valtaa Helsingin messukeskuksen viideksi päiväksi. Jos olet edelleen yösijaa vailla, löytyy TSFS:n ja Tutkan yhteisestä hostel-huoneesta vielä muutama paikka. Lisätietoa osoitteesta juhemo@utu.fi.

http://www.worldcon.fi/


La 19.8. klo 16-23, OMG#2

Terrakoti muuttuu jälleen nörttidiscoksi, kun TSFS:n tällä kertaa järjestettäväkseen ottama OMG#2 materialisoituu paljetinsäihkeisenä keskuuteemme. Tilaisuudessa myös vihitään virallisesti käyttöön Tutkan keräysvaroin hankkima discopallo ja suoritetaan sen juhlallinen nimeämisseremonia.

Ma 21.8. Spefilukupiiri

Käsittelyssä Anne Leinosen "Kirjanoita". Urbaania fantasiaa, rinnakkaistodellisuuksia ja taikuutta. Paikkana Pääkirjaston Ideahuone niin kuin aina ennenkin.


La 26.8. Divarikierros

TSFS:n Divarikierros tulee taas. Teemme nyt jo kolmatta kertaa tutustumiskierroksen Turun divareihin, minkä lisäksi tänä vuonna ohjelmaan otetaan muutama kiinnostava kirppari. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle.


Näiden tapahtumien lisäksi kannattaa muistaa kaksi TSFS:n kaksi sarjamaratonia syksyllä (23.-24.9. sekä 4.-5.11.) jolloin katsomme tv-sarja Expansen kummatkin valmistuneet kaudet, sekä Turun kirjamessut 6.-8-10. joilla TSFS on perinteiseen tapaan mukana.

Myös TSFS:n jäsenmaksuja saa edelleen maksella. Vuoden ensimmäinen Spin ilmestyy parin viikon sisään, ja seuraava, englanninkielinen erikoisnumero Worldconiin mennessä. TSFS:n jäsenmaksu vuodelle 2017 on tuttu 15 euroa ja pelkkä Spinin tilaus 22 euroa. Viitenumero tälle vuodelle on 20174 ja seuran tilinumero on FI34 4713 3020 0222 51.

Lisätietoa osoitteesta:
http://www.tsfs.fi/?jaesenyys.html


Spefistisin terveisin,

Pasi
Avatar

Viestit: 315

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Ke Syys 13, 2017 9:27 pm

Re: TSFS ja tulevat tapahtumat

Hei kaikki.

Ohessa seuraa säännöllinen tiedote kaikesta Terrakodin kalenterista lähitulevaisuudessa löytyvästä TSFS:n toiminnasta. Yhdistys vietti tapahtumien puolesta kesän hiljaiseloa, sillä suuri osa energiasta meni Worldconissa ilmestyneiden Spinien tekoon, mutta syksyn myötä on luvassa yhtä ja toista mielenkiintoista.

Alla mainittujen tapahtumien lisäksi kannattaa muistaa TSFS:n ja Tutkan toiminnan ydin Varjomafia. Varjomafia järjestetään joka torstai klo 17 eteenpäin Terrakodilla ja se on avoin kaikille, jotka haluavat puhua samanhenkisessä seurassa sf/f:stä, kirjallisuudesta, elokuvista, sarjakuvista tai muusta kiinnostavasta.

Huom! Jos olet maksanut vuoden 2017 jäsenmaksun, mutta et ole saanut Spinejä 2-2b/2017 tai sinulta puuttuu jäsenkortti tai tämän vuoden jäsentarra, tai mieltäsi askarruttaa jokin muu, kannattaa laittaa rohkeasti sähköpostia osoitteeseen hallitus@tsfs.fi tai kysellä asiaa paikan päällä Varjomafiassa.


Divarikierros
la 16.9. klo 10-18

TSFS:n Divarikierros tulee taas! Teemme nyt jo kolmatta kertaa tutustumiskierroksen Turun divareihin, minkä lisäksi tänä vuonna ohjelmaan otetaan muutama kiinnostava kirppari. Lisätietoja osoitteesta anna.mattila92@gmail.com.

https://www.facebook.com/events/1897969677182695/


TSFS:n spefikirjoittajapiiri, Terrakoti
su 17.9. klo 15-18

Kirjoitatko scifiä tai fantasiaa, mutta sinulta puuttuu palautetta teksteistäsi antava yhteisö? TSFS:n kirjoittajapiiri kokoontuu kerran kuussa sunnuntaisin aina silloin kun tekstejä käsiteltäväksi on. Huom! Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle.

http://www.tsfs.fi/?toiminta/kirjoittajapiiri.html


TSFS:n spefilukupiiri, Turun pääkirjasto
Ma 18.9. klo 18-19:30

TSFS:n ja Turun kaupunginkirjaston kanssa yhteistyössä pyörittämä spefilukupiiri jatkaa toimintaansa jo viidettä vuotta. Syyskuun tapaamisessa on käsittelyssä Blake Grouchin "Pimeää ainetta". Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle.

http://www.tsfs.fi/?toiminta/lukupiiri.html


Tutkan pullis, yliopiston pääkirjasto Feeniks
To 21.9. klo 10-16

Tutka ja TSFS jatkavat Terrakodin vuokrarahojen keräämistä järjestämällä pullamyyjäisiä Feenix-kirjaston ala-aulassa. Jos tunnet värähdyksen jauhopeukalossasi, ja haluat leipoa jotain myyjäisiin, laita viestiä osoitteella kabinetti@lists.utu.fi.


TSFS:n sarjamaraton: Expanse 1. kausi, Terrakoti
La-su 23.-24.9. klo 14-20

Mitä saadaan kun yhdistetään Blade Runner ja Babylon 5? TSFS:n loppuvuoden kahdessa sarjamaratonissa keskitytään suitsutusta saaneeseen scifisarjaan The Expanse. Realistisuudestaan ja fysiologisesta uskottavuudestaan kiitellyn sarjan kakkoskausi on luvassa marraskuussa.

https://www.facebook.com/events/317833118682462/


Star Trek TNG 30 vuotta, Turun pääkirjasto
To 28.9. klo 15-19

Turun pääkirjasto juhlistaa Star Trek The Next Generation -tv-sarjan 30. juhlavuotta järjestämällä sen kunniaksi Studiossa aiheeseen keskittyvän teematapahtuman. Tarkka ohjelma julkistettaneen pikapuoliin. Paikalla on luonnollisesti myös TSFS pitämässä esittelypöytää.

http://www.turku.fi/tapahtuma/09282017- ... -30-vuotta


Turun kirjamessut, messukeskus
Pe-su 6.-8.10.

Turun kirjamessut tulevat taas! TSFS:llä ja Tutkalla on messuilla tänäkin vuonna osasto. Osastolle otetaan tuttuun tapaan jäsenten sf-kirjoja myyntiin provisiota vastaan. Seura myy myös kirjamessulippuja hintaan 9 € kappaleelta (opiskeliljahinta 13 € / aikuiset 16 €). Kirppiksestä ja lipunmyynnistä vastaavat Leila Paananen, leilanneli@gmail.com ja Katja Juusela, katja.s.juusela@utu.fi, muista messuasioista allekirjoittanut.

http://www.kirjamessut.fi/


TSFS:n leffaekskursio: Blade Runner 2049
Ke 11.10.

TSFS:n jäsenilleen järjestämät leffaekskursiot jatkuvat. Vuoden kolmanneksi ekskursioleffaksi on valittu scifiklassikkojen klassikon, Blade Runnerin jatko-osa. Onko luvassa täydellinen floppi, alkuperäisen veroinen merkkipaalu vai jotain siltä väliltä? Lipun hinta on 9 euroa. Ilmoittautumiset osoitteella leilanneli@gmail.com.

http://www.imdb.com/title/tt1856101/


TSFS:n jäsenmaksuja saa edelleen maksella. Jäsenmaksuun kuuluvat kolme toistaiseksi ilmestynyttä Spinin numeroa ja neljäs, joka ilmestyy joulukuussa, sekä muut jäsenedut. TSFS:n jäsenmaksu vuodelle 2017 on tuttu 15 euroa ja pelkkä Spinin tilaus 22 euroa. Viitenumero tälle vuodelle on 20174 ja seuran tilinumero on FI34 4713 3020 0222 51.

Lisätietoa osoitteesta:
http://www.tsfs.fi/?jaesenyys.html


​Syysterveisin,

Pasi​
Seuraava

Paluu TSFS tiedottaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com