Terrakodin Halloween

Terrakoti tiedottaa! Ajankohtaista infoa tulevista tapahtumista ja toiminnasta.

Avatar

Viestit: 297

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Su Loka 30, 2011 7:37 pm

Terrakodin Halloween

Syksy saapuu, ja on Terrakodin perinteisten Halloween-bileiden aika. Tänä vuonna kummitusjuhlaa vietetään lauantaina 5.11., ja teemaksi on valittu supersankarit sekä kaikki siihen liittyvä.

Kuten ennenkin, teeman mukainen pukeutuminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista. Voit siis olla supersankari, sellaisen paras kaveri, sankarin salaisen henkilöllisyyden paljastamista yrittävä kiusanhenki, maailmanvalloitusta hautova superkonna, superkonnan apuri tai maailmanvalloitussuunnitelma. Tai mitä sitten mieleesi juolahtaakaan.

Paikkana on oma turvallinen Terrakoti-toimistomme Yo-talo A:n toisessa kerroksessa, jonne voi ilmestyä (siirtymällä, lentämällä, ikkunasta kiipeämällä tai perinteisesti kävellen) kello 18.00 jälkeen. Tarjoilu toimii tutulla nyyttäriperiaatteella eli jokaisen toivotaan tuovan mukanaan syötävää yhteiseen pöytään. Paras aiheen mukainen asu ja ruoka palkitaan.

Kuten joissain yhteyksissä on kerrottu, bileitä edeltävänä perjantaina 4.11. otetaan Halloweeniin varaslähtö Twilight Zone -videomaratonin (sarjan 1980-luvun versio) ja kauhuaiheisen peli-illan merkeissä. Nopat napsuvat Turku-salissa ja videot pyörivät Terrakodilla kello 15.00 eteenpäin.

Niin lauantain Halloween-bileisiin kuin perjantain varaslähtöönkin ovat tervetulleita kaikkien Terrisseurojen jäsenet tai muuten vain aiheesta kiinnostuneet.

"Stay a while. Stay forever!"

Pasi

PS. Lauantain bileiden Facebook-event löytyy osoitteesta
http://www.facebook.com/event.php?eid=210362052368261

Mainittakoon historiankirjoja varten myös, että tämä viesti oli uuden Terrakoti-foorumin ensimmäinen, "Foorumi toimii jälleen" -viestin jälkeen. Rekisteröityneitä käyttäjiä foorumilla oli tätä kirjoitettaessa kolme kappaletta.
Avatar

Viestit: 297

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Pe Marras 04, 2011 1:45 am

Re: Terrakodin Halloween

Lisäyksenä kaikille puku- tai ruokaideaa lauantain Halloween-bileisiin vielä miettiville, että tänä vuonna kummassakin sarjassa on kunnon palkinto. Parhaasta puvusta ja parhaasta teeman mukaisesta ruoasta on nimittäin luvassa Tutkan kustantama kahdenkymmenen euron lahjakortti Turun sarjakuvakauppaan!

Äänestys kummassakin sarjassa suoritetaan illan yleisöhuipun aikaan. Kuten sanottua, tuomisten ja vaatetuksen kuuluminen teemaan ei ole kuitenkaan välttämätöntä. Ilmestyminen paikalle siviilivaatteissa tai perussipsien tuominen yhteiseen pöytään on siis enemmän kuin sallittua.

Henkilökohtaisena huomiona lisättäköön, että myös perjantain videoillan materiaali on testattu, ja Twilight Zone pyörähtää toimistolla käyntiin kolmelta tai kun paikalla on tarpeeksi monta tätä haluavaa. Katseltavaa on joka tapauksessa yli seitsemäksi tunniksi.

Vielä kerran, tervetuloa! :-)
Avatar

Viestit: 297

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Su Marras 06, 2011 11:07 pm

Re: Terrakodin Halloween

Halloween on juhlittu, ja on voittajien julkistamisen aika.

Rummunpäristystä, kiitos.

Osallistujamäärältään pienessä, mutta erittäin kovatasoisessa kisassa palkinto päätyi pukusarjassa Sanna "Obelix" Eroselle ja Riikka "Asterix" Ylöselle. Muita kilpailijoita taistelemassa palkinnosta olivat muun muassa supersiivooja Phantasma ja Pollkupyöränkorjaajamies.

Ruokasarjassa tiukin taisto käytiin luurankosaaren ja kaakaohiirien välillä (en nyt muista ruokalajien tarkkoja nimiä tai pistemääriä, pahoitteluni). Näistä palkinnon nappasi jälkimmäinen eli Laura "Big Daddy" Ahlstedtin (ja Taija "Hit Girl" Elon?) taidonnäyte.

Tutka onnittelee voittajia!

Kiitokset myös kaikille paikalla olleille. Takana ovat jälleen yhdet onnistuneet Terrakotibileet. Väkeä oli paikalla aika ajoin niin paljon, että jopa Apatian matto alkoi käydä ahtaaksi. Seuraavan kerran Terrakodilla juhlitaan yhteispikkujouluja, jotka järjestetään lauantaina 3.12.

Paluu Tiedotus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com