Viesti Ti Marras 19, 2013 1:11 am

Terrakodin pikkuhomodiskot 2013

Hei.

Illat pimenevät, homodiskovalot ilmestyvät ikkunoihin ja on jälleen pikkuhomodiskojen aika. Myös Terrakotiseurat kokoontuvat viettämään omia, Tutkan isännöimiä pikkuhomodiskojaan lauantaina 23.11. klo 18.00 eteenpäin.

Tarjoilu toimii hyväksi havaitulla nyyttikestiperiaatteella, eli jokaisen toivotaan tuovan yhteiseen pöytään haluamaansa homodiskoruokaa. Itsensä ähkyyn syömisen ja juomisen ohella ohjelmassa on luonnollisesti homodiskolauluja, loppuillasta tanssahtelua värivalojen välkkeessä sekä erilaisia homodiskotunnelmaan sopivia seuraleikkejä, kuten Twisteriä.

Jokainen halukas voi niin ikään tuoda mukanaan 3–5 € arvoisen homodiskolahjan, jotka jaetaan paikan päällä tuhmia puhuvan homodiskopukin toimesta.

Pikkuhomodiskoihin ovat tervetulleita tuttuun tapaan kaikkien Terrakotiseurojen jäsenet tai muuten vain aiheesta kiinnostuneet. Paikkana on oma Terrakoti-toimistomme Yo-talo B:ssä.

Erikseen todettakoon, että Tutkan hallitus on tuskallisen tietoinen siitä, aika-avaruusjatkumon julmasta huumorintajusta johtuen tämänvuotisen pikkuhomodiskot osuvat samalle päivälle kuin Doctor Whon 50-vuotisjuhlajakson esittäminen televisiossa.

Tästä johtuen pikkuhomodiskoissa saattanee tapahtua kymmenisen tietämillä liikehdintää osan homodiskoväestä suunnistaessa erivahvuisina kokoonpanoina Tohtorin pariin, ja osan alkaessa tuossa vaiheessa edellä mainitun värivaloissa tanssahtelun.

Samasta syystä Tutkan toimesta _ei_ myöskään valitettavasti järjestetä juhlajakson tiimoilta videoiltaa, jota eräät jäsenet olivat luonnollisista syistä toivoneet. Emme kuitenkaan paheksu ja ymmärrämme hyvin niitäkin, jotka katsovat Tohtorin juhlajakson tämänvuotisia homodiskoja oleellisemmaksi.

Kaikesta huolimatta homodiskomieltä jokaiselle toivottaen,

Pasi

PS. Parin viime vuoden tapaan yllä oleva viesti noudattaa joulustressin vähentämiseen tähtäävää uutta ohjeistusta, jonka mukaan ”joulu” tulee kaikissa mahdollisissa yhteyksissä korvata tästedes sanalla ”homodisko”.

Lisätietoa etymologiasta muun muassa täältä:
http://ninni.sarjakuvablogit.com/2011/1 ... nnittelua/