Viesti Ke Syys 18, 2013 5:06 am

Uuden Terrakodin avajaiset

Arvoisa kutsuvierasyleisö,

Meillä on suuri kunnia kutsua teidät uuden, ainakin toistaiseksi Uuden Terrakodin nimellä kulkevan toimistomme juhlallisiin avajaisiin tulevana lauantaina 21.9.2013 kello 18:00 eteenpäin.

Koska kyseessä on juhlallinen tilaisuus, toivotaan vieraiden kunnioittavan sitä asianmukaisella pukeutumisella. Pukukoodi on siis jäykän virallinen, ja toiveena on nytkin ottaa juhlallinen yhteiskuva läheisessä Chez Hesburgerissa.

Tilaisuus alkaa avajaisnauhan leikkaamisella. Nauhana, kuten monet tietävätkin, toimii vessapaperi, jonka kuviointina on viidensadan euron seteli.

Jokainen halukas saa nauhasta palasen vessapaperia arvokkaaksi muistoksi tilaisuudesta. Lopulla nauhasta tehdään jotain, jonka mainitseminen ei sopisi tämän kutsun juhlalliseen luonteeseen.

Toiveena on, että paikalla on runsaasti kamerallisia ja muuta lehtiväkeä, jotta ikimuistoinen hetki saadaan ikuistettua. (Nauhan leikkaaminen siis, ei se jälkimmäinen osuus.)

Koska kyseessä ovat ensimmäiset uudella toimistollamme vietettävät juhlallisuudet, ja uusi tilamme eroaa jossain määrin vanhasta, on tarkoituksena nyt vasta kokeilla, kuinka hyvin se juhlakäyttöön soveltuu.

Tarkoituksena joka tapauksessa on, että tilaisuuden kaava seurailee tuttua ja hyväksi koettua Terrisbileiden mallia. Jokaisen paikalle saapuvan toivotaan siis tuovan mukanaan syötävää tai juotavaa yhteiseen pöytään. Illan ohjelma koostuu huonon musiikin kuuntelusta ja kovaäänisestä keskustelusta.

Mahdollisuuksia säilyttää tanssilattia jatkossakin osana isoimpia Terrisbileitä tutkitaan, mutta ainakaan tällä kertaa sitä ei automaattisesti ole mukana. Nämä eivät kuitenkaan ole viimeiset juhlat uudella toimistolla, joten eiköhän tanssimaankin vielä päästä. :-)

Uusi Terrakoti sijaitsee osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4-6, Yo-talo B eli suomeksi hyvin lähellä sitä paikkaa, jossa S-Osiksen baari ennen sijaitsi. (Itse asiassa hyvin, hyvin lähellä.)

Hyviä maamerkkejä Uudelle Terrakodille tullessa ovat (edelleen) Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger, josta sinne on kivenheiton matka sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Uusi toimistomme on edelleen jossain määrin puolivalmis, ja asiat etsivät edelleen paikkojaan. Toivomme sen kuitenkin tyydyttävän nykymuodossaankin arvoisaa kutsuvierasyleisöä.

Ja vaikka se hieman juhlallista tunnelmaa saattaa latistaakin, kehotamme kaikkia paikalle saapuvia ottamaan mukaansa paksut sukat, sillä niille tulee käyttöä. Uusi toimistomme on viileä paikka, sanan monessa merkityksessä.

Tervetuloa!