Viesti Ti Syys 03, 2013 7:37 pm

Projekti Exodus: Terrakodin muutto la 7.9.2013

Hei.

Oletko vailla kunnon treeniä? Tuntuuko siltä, että kuntosi on päässyt pitkän kesän aikana rapistumaan ja haluaisit päästä taas syyskuntoon? Kaipaako kehosi kunnon voima- ja kestävyysharjoittelua? Vaikka näin ei olisikaan, meillä on sinulle houkutteleva tarjous.

Terrakodin muutto toteutuu tulevana lauantaina 7.9, ja avuksi kaivataan paljon, paljon käsipareja. Koitpa siis kuuluvasi mihin tahansa Terrakodin seuraan, apusi on enemmän kuin tervetullutta. Vaikka iso osa kalusteista muutossa uusiutuukin, kannettavaa on silti melkoisesti.

Muuttoon on varattu Terrakodin kalenterista lauantai ja sunnuntai, mutta toiveena on, että isoin rutistus saadaan hoidettua lauantaina. Virallinen aloitusaika on klo 12.00, mutta paikalle saa toki tulla myöhemminkin.

Osoite on vanha tuttu Rehtorinpellonkatu 4 A 2. krs, siinä Assarin ullakon naapurissa, portaat ylös ja ainejärjestökäytävää pitkin vasemmalle. Tämä taitaakin olla viimeinen kerta kun tämä tuttu litania on käytössä.

Uusi tila sijaitsee onneksi varsin lähellä, eli B-talon puolella, ja samoihin tiloihin muuttaa nyt kaikkiaan kuusi toimijaa, Nykyisten neljän seuran (TSFS, Tutka, TAS ja FUI) lisäksi mukaan tulevat Turun yliopiston rooli- ja strategiapeliseura (Tyrmä) ja Academic Nintendo Club (ANC). Syntymässä onkin melkoinen nörttikollektiivi.

Vaikka matkaa ei paljoa olekaan, otetaan tarjoukset avusta peräkärryllisten autojen omistajilta vastaan suurella kiitollisuudella. Myöskään nokkakärryjä ei ole koskaan liikaa, tiedoksi niille joilla sellaiset löytyy.

Paikalle varataan muuttoväelle limua ja muuta vastaavaa.

Toivottavasti näemme lauantaina Terrakodilla mahdollisimman suurella joukolla.

Tervetuloa!